Zadovoljna.si
Razvpiti Italijan prodajal mlada dekleta

Novice

Razvpiti Italijan dekleta prodajal po štiri tisoč evrov

Z.B.
10. 02. 2011 15.00
0

Razvpiti italijanski fotograf Fabrizio Corona naj bi se ukvarjal s posredovanjem pri prostituciji, mlada dekleta pa naj bi bogatim Italijanom prodajal po štiri tisoč evrov. Med prostitutkami naj bi bila tudi Cecilia Rodriguez, sestra njegove zaročenke, poročajo italijanski mediji.

Z zaročenko Belen sta pogosto tarča paparacov.
Z zaročenko Belen sta pogosto tarča paparacov.FOTO: Chi

Fabrizio Corona naj bi se ukvarjal z zvodništvom, poročajo italijanski mediji, zaradi česar se je razvpiti italijanski fotograf spet znašel sredi škandala. Med dekleti, ki jih ponuja bogatim Italijanom, naj bi bila tudi Cecilia Rodriguez, mlajša sestra njegove zaročenke Belen. "Nisem prodajal svoje svakinje Cecilie," je odrezavo izjavil Corona. Po neuradnih informacijah naj bi dekle ponujal po štiri tisoč evrov, a ko je ena od strank zahtevala, da ceno znižana na 1500 evrov, se je Corona, ki slovi po svojem agresivnem obnašanju, s stranko sprl. Nezadovoljni klient je o fotografovi dejavnosti obvestil medije. Bivši soprog hrvaške manekenke Nine Morić, s katero imata sina Carlosa, je zanikal, da bi prodajal Ceciliine seksualne storitve. Dejal je, da bi se morala Cecilia za štiri tisoč evrov zgolj pojaviti na neki zasebni zabavi. Poleg zaročenkine sestre naj bi Italijan 'prodajal' tudi starleto Saro Tomasi, ki se je udeleževala razvpitih Berlusconijevih zabav. Slednja je sicer izstopila iz kroga Coroninih deklet, nadomestila pa naj bi jo prav Cecilia.

 


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493