Zadovoljna.si
Rihanna tudi na dopustu sklepa posle.

Novice

Rihanna postala modna oblikovalka

Z.M.
30. 12. 2010 09.20
0

Pop zvezdnica Rihanna vse, česar se dotakne, spremeni v zlato. Po mnogih glasbenih uspešnicah, naj bi zdaj svoj talent unovčila še pri oblikovanju modne linije za priznano britansko znamko.

Rihanna tudi na dopustu sklepa posle.
Rihanna tudi na dopustu sklepa posle. FOTO: X17ONLINE.COM

Rihanna trenutno počitnikuje na Barbadosu, zvezdnica pa sonce in plaže ne izkorišča le v privatne namene, med pitjem koktajlov in namakanjem v oceanu je namreč našla čas tudi za poslovni sestanek s Phillipom Greenom, lastnikom britanske modne znamke Top Shop. Sestankom se je iz neznanih razlogov pridružil tudi Simon Cowell, skupaj pa so iskali možnosti za sodelovanje med modnim imperijem in zvezdnico.

Sodelovanje je še v zraku

Rihanna ni novinka pri omenjeni znamki, oktobra letos je namreč med njihovimi modnimi kosi osebno izbrala obleke za pet srečnih nagrajenk, ki so z njo preživele dan. Zaenkrat nobena stran še ni potrdila sodelovanja, pevka pa je po srečanju na svojem Twitterju zapisala, da je preživela fantastičen večer v družbi Phillipa in Simona.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493