Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Novice

Nerodno! Kim je padla s stola pred kamero

Z.S.
02. 03. 2011 08.55
1

Kim Kardashian je v eni od epizod resničnostnega šova 'Kim And Kourtney Take New York' dodobra nasmejala svoje oboževalce. Nekoliko nepazljivo je sedla na stol in pristala na tleh. Kljub trdemu padcu se je temnolaska hitro pobrala in se z navzočimi pošteno nasmejala na svoj račun.

Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO:
30-letna starleta Kim Kardashian je na snemanju resničnostnega šova, ki si ga deli s svojo starejšo sestro Kourtney, doživela manjšo nezgodo. Med obiskom nove trgovine Dash se je namreč usedla na nesestavljen stol in poletela na tla. S tem dogodkom je najbolj nasmejala prav svojo sestro, ki je vse skupaj komentirala z besedami: "To je bilo super!“  A Kim ni izgubljala časa in se hitro pobrala s tal ter se pošteno nasmejala na svoj račun.

Slovo od postavnega 'varnostnika'

Temnolasa podjetnica, kot se rada imenuje sama, se je med snemanjem morala posloviti tudi od svojega čednega avstralskega 'varnostnika', ki mu je potekel vizum. Kim je kmalu našla zamenjavo zanj, med pogovorno oddajo Rachael Ray, kjer je bila prisotna tudi njena mama Kris Jenner, je ponosno povedala, da ni več samska. Njen izbranec je 26-letni košarkar New Jersey Netsov Kris Humphries. "Sem brezupni romantik, res se imam lepo in srečna sem,“ je povedala Kim, ki je Krisa spoznala v New Yorku med snemanjem resničnostne serije Spinoff.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493