Zadovoljna.si
Lepa Scarlett, obdana s penino in kozarci. (Foto: Tim Walker)

Novice

Scarlett Johansson obdana s kozarci

Z.S.
17. 01. 2011 16.02
0

26-letna igralka se je znova pojavila v kampanji prestižne penine Moët & Chandon. Fotografije so bile posnete že preteklo leto jeseni, Scarlett pa se v vlogi zapeljivke, ki obožuje prestižni šampanjec, pojavlja od leta 2009.

Lepa Scarlett, obdana s penino in kozarci. (Foto: Tim Walker)
Lepa Scarlett, obdana s penino in kozarci. (Foto: Tim Walker)FOTO:
Scarlett Johansson s svojo lepoto, ki jo poudarja svetlo modra obleka in z rdečimi ustnicami čutno nagovarja k nakupu prestižne penine Moët & Chandon. Fotografije so bile posnete že preteklo jesen v dvorcu Trianon, ki je bil zgrajen med letoma 1805 in 1817 ter je v mestu Epernay na severu Francije. Fotograf Tim Walker se je poigral z odsevom tisoč kozarcev za penino, ki so obdajali lepo igralko, celotna scena pa je kazala na prestiž in eleganco dvorca, ki ga je zgradil Jean-Remy Moët. Honorar, ki ga je Scarlett prejela za fotografije, za zdaj ostaja še skrivnost, zagotovo pa so pri prestižnem proizvajalcu poskrbeli, da zaloge penine v njenem hladilniku še dolgo ne bodo pošle.
Fotografije so nastale na posestvu dvorca Trianon. (Foto: Tim Walker)
Fotografije so nastale na posestvu dvorca Trianon. (Foto: Tim Walker)FOTO:


 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404