Zadovoljna.si
Maria je zahtevala ločitev, ker ima Arnold z njuno nekdanjo hišno pomočnico nezakonskega sina.

Novice

Schwarzenegger nekdanji ženi ne bo dajal preživnine

STA
25. 07. 2011 11.59
0

Nekdanji guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger zavrača plačevanje finančne podpore svoji ženi Marii Shriver, ki je pred tremi tedni vložila zahtevo za ločitev. Maja je namreč prišlo na dan, da ima Schwarzenegger z njuno nekdanjo hišno pomočnico nezakonskega sina.

Maria je zahtevala ločitev, ker ima Arnold z njuno nekdanjo hišno pomočnico nezakonskega sina.
Maria je zahtevala ločitev, ker ima Arnold z njuno nekdanjo hišno pomočnico nezakonskega sina.FOTO: Reuters

Maria Shriver je zahtevo za ločitev podala zaradi "nepremostljivih razlik" z možem, s katerim sta se sicer spoznala leta 1977 in se devet let kasneje poročila. Od moža po ločitvi zahteva plačevanje finančne podpore. Arnold Schwarzenegger je plačevanje podpore zavrnil, v postopku pa med drugim zahteva tudi deljeno skrbništvo nad dvema otrokoma, in sicer 17-letnim Patrickom in 13-letnim Christopherjem, ki sta še mladoletna. Par ima sicer še že dve odrasli hčerki, 21-letno Katherine in 19-letno Christino. 63-letni Schwarzenegger je maja priznal, da je oče otroka Mildred Baena, ki je bila dolgoletna hišna pomočnica družine Schwarzenegger, in takrat tudi oznanil, da se bosta z Mario Shriver ločila. Nekdanji bodybuilder in filmski igralec je januarja prenehal s funkcijo guvernerja, ker naj bi se znova posvetil filmu. Načrtoval naj bi izdajo stripa z naslovom "Governator" in animirano televizijsko serijo. Ob izbruhu afere v maju pa je načrte o vrnitvi v svet zabave postavil na stranski tir.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493