Zadovoljna.si
Severina prej in potem

Novice

Severini nespretno polikali 'šlaufke'

Z.B.
03. 02. 2011 11.24
13

Severina je glavna zvezda promocijskega videospota za eno večjih slovenskih zdravilišč. Ob tem so nastale tudi promocijske fotografije, ki pa prikazujejo drugačno, veliko bolj brezhibno Severino kot na videoposnetku. Očitno je oseba, ki je Seve nacionale računalniško obdelala, pretiravala.

Hrvaška pevka Severina zadnje čase vse bolj blesti. Verjetno gre zasluge pripisati njeni novi ljubezni, srbskemu poslovnežu Milanu Popoviću, s katerim sta si privoščila tri tedne sanjskih počitnic. Zasluge za pevkin brezhiben videz na promocijskem materialu pa si lahko lasti tudi program za računalniško obdelavo fotografij. Severina je namreč obraz in stas Term Čatež, za katere je posnela zanimiv video, ki so ga poimenovali Bal na vodi, in prečudovite fotografije, na katerih pozira v zapeljivih rdečih bikinkah. Tako video kot tudi fotografije so se hitro znašli na internetu, ostre oči opazovalcev pa so hitro odkrile kiks, ki ga je zakrivila očitno nespretna roka osebe, ki je Severinine fotografije obdelala računalniško. Hrvaški mediji so objavili primerjavo fotografije, na kateri Severina na boku leži ob bazenu z enakim kadrom iz videospota in komentirali, da je nekdo očitno moral pevki 'polikati šlaufke' v pasu. Je že tako, da tudi Seve ni tako brezhibna, kot se trudi biti. Čeprav, roko na srce, le katera 38-letnica ji ne bi bila rada podobna, s 'šlaufki' vred!
 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493