Zadovoljna.si
Shakira

Novice

Shakira na odru brez spodnjic

Z.B.
27. 01. 2011 14.52
13

Latino lepotica Shakira je na podelitvi glasbenih nagrad NRJ v Parizu, kjer so jo razglasili za najboljšo glasbenico leta, publiko osvojila s svojim glasom in stasom. Še posebej je bila Parižanom všeč njena tokratna oprava, ki je več razkrila kot pokrila.

Shakira
Shakira FOTO:

Na podelitvi mednarodnih nagrad NRJ v Parizu so Shakiri pred kratkim podelili laskavi naslov najboljše glasbenice leta, na podelitvi pa je pevka tudi zapela svojo uspešnico Waka, Waka. Lepa Kolumbijka je pred publiko znova odkrila svoj seksi trebušček, pokazala lepo mišičasto telo in bosa zaplesala na odru. Atraktivna pevka je poglede vabila z dekoltejem in zapeljivo zadnjico. Pevka očitno dobro ve, kako se streže tem stvarem, saj je bila pod prosojnim krilom zlate barve brez spodnjic, kar je publiko v prvih vrstah še posebej navdušilo. Francozi so bili zelo zadovoljni z nastopom lepe Kolumbijke, še posebej pa jih je razveselilo dejstvo, da pevka ne žaluje za svojim fantom,  s katerim se je pred kratkim razšla po 11 letni zvezi. Na nastopu v francoski metropoli je dala vse od sebe, zaplesala svoj sloviti trebušni ples in navdušeno publiko dvignila na noge.

Shakirina formula za lepo postavo

Pevka je nekoč razkrila, da so njene čutne obline plod diete z malo maščobami in veliko proteini, uživa namreč hrano, ki ji namesto maščob daje dovolj energije in jo nasiti.  Shakira je tudi priznala, da se izogiba ponočevanju, saj se zaveda, da njeno telo potrebuje dovolj počitka in spanja. Čeprav lepotica obožuje hitro hrano, si jo privošči le redkokdaj in v majhnih količinah, enako velja za čokolado, ki je njena šibka točka. S pitjem kave ne pretirava, saj ta zavira izločanje vode in povzroča dehidracijo. Zato si jo privošči samo zjutraj, nikoli pa zaradi lakote ne posega po cigaretah. Priznala je, da jih veliko raje nadomesti s hrano.

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493