Zadovoljna.si
Sienna in Jude sta se zopet razšla.

Novice

Sienna in Jude sta se zopet razšla

Z.M.
13. 02. 2011 12.00
0

38-letni igralec Jude Law in 29-letna Sienna Miller sta se zopet razšla. Tokrat je menda njunega razmerja nepreklicno konec.

Sienna in Jude sta se zopet razšla.
Sienna in Jude sta se zopet razšla. FOTO: pacificcoastnews.com

Pobudnica za konec razmerja je bila tokrat Sienna, par pa je zaenkrat še skrivnosten, kaj je bil razlog za razhod tokrat. "Jude preživlja težke čase. Dobro je le, da je izredno zaposlen in nima časa misliti na to,“ je povedal njegov prijatelj in dodal, da je bil igralec šokiran, ko je izvedel za Siennino odločitev.

Govori se, da naj bi bil razlog za razpad razmerja 32-letni igralec Joe Armstrong, s katerim naj bi se Millerjeva zapletla med snemanjem zadnjega filma. Igralka namigovanja o tem zavrača in trdi, da sta s 4 leta starejšim soigralcem le prijatelja.

Mučno prebolevanje
Jude se trudi preboleti izgubo ljubezni svojega življenja, kot je Sienno večkrat opisal v intervjujih, pomoč pri tem pa so mu ponudili tudi njegovi starši, ki živijo v Franciji. Ob strani mu stojijo tudi njegovi prijatelji, ponovno se je zbližal z nekdanjo ženo Sadie Frost in tremi otroki, ki so se jima rodili v zakonu. Znano je že, da bo Jude obdržal dvorec, ki ga je lani oktobra kupil skupaj z gospodično Millerjevo, njegova je tudi hiša v severnem predelu Londona, kjer si je parček ustvaril gnezdo.

Sienna in Jude imata sicer kar burno preteklost, saj sta se prvič razšla že leta 2009, se zopet pobotala, se še drugič zaročila in pred dnevi naznanila, da se njune poti zdaj za vedno ločujejo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375