Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Talenti cenzurirali vulgarno babico

Z. T.
16. 04. 2011 12.01
16

Avdicije resničnostnega šova Britanija ima talent se je udeležila 65-letna babica Lorraine, a njenega nastopa ne bodo prikazali v oddaji. Televizijska hiša, ki predvaja šov, se je namreč odločila, da je bila njena predstava 'preveč umazana'.

65-letna Lorraine sama sebe imenuje 'Plešoča kraljica' in na avdiciji oddaje Britanija ima talent, je pokazala plesno točko. A njeni gibi so naravnost šokirala tako žirijo kot občinstvo. Odplesala je namreč pravi umazani ples, ki bi je bil po mnenju večine 'čez mejo' in 'nezaslišan'.

Divja babica

Lorraine je žiriji, ki si še lep čas ni opomogla od njenega nastopa, dejala: ''Sem divja ženska, sem Plešoča kraljica. Stara sem 65 let in sem kos vsem mladim moškim. Ko plešem, sem na drugem planetu. Vse se dogaja v bokih. Imam energije za tri, to je dejstvo. Sem kot vulkan, ki čaka, da ga raznese.''

Ni mu bila všeč

Član žirije je tudi David Hasselhoff, ki je Lorraine dejal, da ga plaši. ''Zaradi takšnih, kot si ti, sem okleval, ali naj sprejmem vlogo žiranta. Bal sem se, da bom naletel na nekoga, kot si ti.'' Divja babica mu ni ostala dolžna in je v zakulisju dejala, da jo je užalil. ''Ta Jenki z velikimi usti pravi, da je že videl boljše plesalke od mene.''


 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493