Zadovoljna.si
Samatha Ardente

Novice

Učenec jo je prepoznal v porniču in želel njen avtogram

Z. T.
27. 03. 2011 14.00
11

Neka kanadska učiteljica je živela dvojno življenje – delala je kot učiteljica, služila pa je tudi kot igralka v filmih za odrasle. Uspevalo ji je, vse dokler si ni nek njen učenec ogledal enega od njenih filmov.

Samatha Ardente
Samatha Ardente FOTO: Facebook

Njeno umetniško ime je Samantha Ardente. Do nedavnega je bila učiteljica v neki srednji šoli v bližini kanadskega Quebecca, nek učenec je razkrinkal njeno dvojno življenje. Čisto po naključju si je ogledal film z naslovom 'Serijski posiljevalec 2' in v prepoznal svojo učiteljico – ki je v filmu nastopala pod umetniškim imenom Samantha Ardente. Prosil jo je za avtogram, ona pa se je zbala za svojo službo in mu dejala, naj to zadrži zase. A najstnik zgodbe ni mogel zadržati zase, tako da vse skupaj povedal prijateljem, kmalu se je novica razširila po vsej šoli. Učiteljico so suspendirali za dva tedna, dokler se šolski odbor ne bo odločil, kaj bi bilo najbolje storiti. ''Takega primera še nismo imeli. Ker ni delala neposredno z učenci, moramo oceniti, kako bo ta zgodba vplivala nanjo, na učence in na ostale zaposlene,'' je povedala predstavnica šole Louise Boisvert. ''Kar je naredila je neprimerno in nedopustno, seveda pa ni prepovedano.''

Vsi bi jo radi videli

Lastnik produkcijske hiše, ki ustvarja porno filme, Nicolas Lafleur, obsoja reakcijo igralkinih šolskih kolegov. ''Bila je zelo živčna. Ni želela izgubiti dela in mislim, da ni še vsem povedala, kaj se je zgodilo. Težko ji je.'' Povedal je tudi, da se je na njihovi spletni strani v zadnjih dneh močno povečal obisk, zaradi česar sumi, da skušajo učenci Ardentejeve sedaj videti svojo učiteljico v akciji. A ogled spletne strani je dovoljen samo tistim, ki se prijavijo in plačajo.
 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493