Zadovoljna.si
Janet Jackson

Novice

Ups! Pevka si je omislila preozko obleko

Z.M.
24. 02. 2011 10.16
6

Janet Jackson je leta 2004 gledalce šokirala s pobeglo dojko sredi nastopa na Super Bowlu, pred dnevi pa bi se zgodba skoraj ponovila! 44-letnica je na koncertu v Tajvanu komaj 'pospravila' svoje balkončke v ozek usnjen kombinezon.

Leta 2004 je njeno desno dojko videlo 90 milijonov ljudi!
Leta 2004 je njeno desno dojko videlo 90 milijonov ljudi! FOTO: Reuters

Nič več rosno mlada Janet je obiskovalce svojega koncerta v Tajvanu presenetila s precej oprijetim kombinezonom, ki je več odkrival, kot skrival. Če se spomnimo podobne situacije, v kateri se je pevka znašla leta 2004 na Super Bowlu, nas je upravičeno zaskrbelo, ali bo Janet prsi uspelo obdržati na varnem. Takrat jo je v zadrego spravil Justin Timberlake, ki je v trenutku neprevidnosti z njenega oprsja odtrgal rdeč modrček, pod njim pa se je zableščal črn trak, ki je komaj prekrival pevkino bradavičko. 90 milijonov gledalcev je bilo navdušenih, televizijski producenti pa so zgroženo zatrjevali, da 'striptiz' ni bil del točke, temveč spodrsljaj nastopajočih zvezdnikov.
 

Knjiga o preteklih bitkah
Janet je pred dnevi s plesalci v ultra oprijetem futuristično obarvanem kombinezonu, pripravila seksapilno točko, ki je navdušila azijske oboževalce. Sicer pevka trenutno potuje po Aziji in predstavlja svojo knjigo True You, v kateri je razkrila svoje pretekle bitke s slabo samopodobo. V spominih se je večkrat dotaknila tudi svojega odnosa s pokojnim Michaelom Jacksonom. "Bil je prijazen, nežen, neverjetno pameten in ljubeč,“ pravi Janet, ki je imela z bratom pristen in globok odnos.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493