Zadovoljna.si
Jessicina družina je sporočila, da je bila ustreljena dvakrat, od tega enkrat v glavo.

Novice

Ušla strelom v Torontu, umrla pod streli v Koloradu

STA
23. 07. 2012 12.25
1

V petkovi tragediji med filmsko predstavo v Koloradu je umrla tudi ameriška športna komentatorka Jessica Ghawi, ki se je pred mesecem dni za las izognila streljanju v nakupovalnem središču v Torontu. Streli, ki jih je 24-letni James Holmes sprožil v množico gledalcev v kinodvorani v Koloradu, so bili za Jessico Ghawi usodni.

Jessicina družina je sporočila, da je bila ustreljena dvakrat, od tega enkrat v glavo.
Jessicina družina je sporočila, da je bila ustreljena dvakrat, od tega enkrat v glavo.FOTO:

Nazadnje je 24-letna Jessica Ghawi v svojem blogu opisala, kako je pred mesecem dni za las ušla streljanju v Torontu, v katerem je en človek umrl, sedem pa je bilo ranjenih. "Sprva je bil to popolnoma navaden nakupovalni dan, na koncu pa je popolnoma spremenil moje življenje," je zapisala. Ghawijeva je nakupovalni center zapustila zaradi čudnega občutka, in sicer le nekaj minut preden se je začelo streljanje. "Spoznala sem, kako minljivo je življenje. Videla sem grozo v očeh ljudi in žrtve nesmiselnega nasilja, ki se jim je življenje v trenutku postavilo na glavo. To me je opomnilo, da ne poznamo ne časa in ne kraja, kjer se bo naše življenje na Zemlji končalo. Za nekoga se je končalo na sobotni večer v restavraciji," je še zapisala v blogu, preden je padla pod streli med premiero najnovejšega filma o Batmanu.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368