Zadovoljna.si
Tjaša Kokalj napoveduje 2. sezono šova Top4 - 2

Novice

Domača televizijska voditeljica, kot je še niste videli!

J.V./U.S.
12. 06. 2014 08.28
1

TOP 4 s Tjašo Kokalj se vrača na Kanal A s petkrat večjo nagrado! Vrača se z novo sezono, novimi kandidatkami, novimi nagradami, še bolj odločno voditeljico in edinstveno življenjsko priložnostjo! 4 finalistke bodo postale obraz blagovne znamke T-2. Izmed njih bo strokovna žirija izbrala 1 zmagovalko, ki bo dobila zaposlitev za nedoločen čas, avtomobil in sanjskih 10.000 EUR! Smo vas prepričali? PRIJAVI SE!

Crkljanje s Tjašo Kokalj
Crkljanje s Tjašo Kokalj FOTO: Facebook
Prihaja druga sezona resničnostnega šova TOP4, kakšna so tvoja pričakovanja?
Lansko leto smo naredili dobro oddajo, ki so jo gledalci odlično sprejeli. Z drugo sezono želimo narediti še boljšo oddajo in preseči lanske rezultate. Že sama zasnova šova in vsebina bo letos bogatejša, nagrade so tudi letos zelo mamljive in vabljive, tako da smo že začeli z višjimi merili v primerjavi z lani.
Vsako dekle ima svoje razloge za prijavo, vsako dekle ima svoje sanje. Mi vam ponujamo možnost, da jih uresničite. Rekrutacija traja le do 22. 6. 2014, zato pohitite!

Tvoja naloga bo verjetno nekoliko lažja, sedaj, ko že veš kaj te čaka kot voditeljico?
Ja in ne. Vem, kaj me čaka, vmes sem pridobila tudi nekaj dodatne kilometrine, vodila veliko prireditev in raznih dogodkov, tako da sem bolj izurjena oziroma domača v vodenju, a sem si zato postavila višja pričakovanja. Prav tako sem glede svojega vodenja dokaj kritična. Imela sem veliko časa, da sem preučila svojo vlogo v oddaji TOP 4, tako da sem tudi na tem področju dobila nekaj novih meril in idej, kakšna voditeljica si želim biti.

V šovu pa ne boš le vidteljica, ampak tudi modna svetovalka. Katera vloga ti je ljubša?
Tukaj ni najljubših vlog, ker vse delam s srcem in veliko mero veselja, navdušenosti, strasti in ljubezni. Če bi delovala le na enem področju, bi lahko bilo moje delo bolj monotono, tako pa uživam v novinarstvu, pisanju bloga, stiliranju in seveda tudi vodenju. Niti en dan ni enak prejšnjemu in vse, kar delam, je kreativno in je del mene. Če je voditeljstvo bolj resno delo, ob katerem se seveda tudi zabavam in imam lepo, pa se lahko pri stiliranju malce bolj 'igram'.

Tjaša Kokalj napoveduje 2. sezono šova Top4 - 4
Tjaša Kokalj napoveduje 2. sezono šova Top4 - 4 FOTO: POP TV
Kakšne lastnosti bodo morala imeti dekleta, ki bodo želela postati TOP 4?
Resnost, predanost, iznajdljivost, prilagodljivost, odgovornost, delavnost, marljivost. V bistvu si želimo dekleta, ki si želijo dobre priložnosti, dobre službe in kupček denarja, ki bi jim pomagal tudi pri zagonu na primer lastnega posla.

Sama si iz modnega sveta zajadrala v svet novinarstva. Kaj ti je na tvoji poklicni poti predstavljajo največji izziv?
Včasih premakniti mišljenje ljudi o meni, ki so imeli neke predsodke. Ampak sem vesela, da je to prišlo zelo spontano, da sem dobila priložnosti, da se lahko dokažem s svojim delom. Mislim da, če delaš stvari s strastjo in srcem, si sam sebi največji izziv in te druge stvari ne smejo preveč obremenjevati.

Vse oddaje prve sezone šova TOP 4 s Tjašo Kokalj si lahko pogledate na VOYO.

Poleg mode in novinarstva je še kakšno področje, na katerem bi se rada v prihodnosti preizkusila?
Vsekakor vodenje – to želim nadgrajevati. Prav tako sem v zadnjem času veliko delala kot predstavnica za stike z javnostjo za različne blagovne znamke, kar mi je bilo zelo všeč, preizkusila sem se kot ogranizatorka dogodkov. Morda bi v prihodnosti izbrala kaj v tej smeri.

Tvoje letošnje poletje bo tako znova zelo delavno, kdaj si boš privoščila dopust?
Junija gremo s fantom in kužkoma v Avstrijo v hribe, tako se bom malce pripravljala na oddajo – tako fizično in psihično, saj je dopust v Avstriji res pravi odklop, tudi na splet odjadram vsak drugi dan, nato pa v poznih poletnih dneh verjetno nekaj hrvaškega morja, letos bi šla rada tudi na Mallorco. Mislim pa, da bo najin velik dopust prišel šele tam okoli novega leta, saj bi po oddaji rada prenovila nekaj delov najinega stanovanja – to je moja nova strast – dekor.

ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493