Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Victoria se ne odpove visokim petam

Z.S.
13. 03. 2011 12.03
1

36-letna Victoria Beckham se kljub nosečnosti ne odpove svojemu najljubšemu modnemu dodatku – visokim petam. Žena nogometnega zvezdnika Davida Beckhama je že v petem mesecu nosečnosti, fotografom pa še vedno ni uspelo posneti fotografije, ki bi to lahko tudi dokazala.

Victoria svoj nosečniški trebušček namreč spretno skriva s torbicami ali oblačili, kar ji gre za zdaj odlično od rok. Kljub blaženemu stanju pa se modna oblikovalka ne oblači prav nič drugače. Fotografi jo vedno ujamejo popolnoma urejeno, oblečeno v elegantna oblačila in z obveznimi visokimi petami. Zakonca Beckham sta veselo novico oznanila januarja, mesec pozneje pa sta s ponosom povedala, da Posh pod srcem nosi deklico. Victoria je namreč že večkrat izrazila veliko željo, da bi imela deklico, za kar sta se z Davidom še posebno potrudila. Sledila sta skrbno določenemu urniku seksa, Victoria pa se je odločila za posebno prehrano, ki naj bi še povečala verjetnost, da je plod ženskega spola. Brooklyna, Romea in Cruza naj bi tako v poletnih mesecih razveselila sestrica, katere ime starša še skrbno skrivata.


 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493