Zadovoljna.si
Zac in Vanessa sta dolgo veljala za idealen par.

Novice

Zac Efron in Vanessa Hudgens sta se razšla

Z.M.
14. 12. 2010 11.12
1

Eden najbolj prikupnih hollywoodskih parčkov je tudi uradno potrdil novico, da se po skoraj petih letih skupnega življenja njune poti dokončno ločujejo.

Zac in Vanessa sta dolgo veljala za idealen par.
Zac in Vanessa sta dolgo veljala za idealen par. FOTO: X17ONLINE.COM

Zac, 23, in Vanessa, 22, sta se spoznala na snemanju najstniške uspešnice HighSchool Musical in se takoj ujela. Leta 2005 sta tudi uradno postala par in naslednjih pet let odraščala drug ob drugem. "Razhajata se v pristnem prijateljskem odnosu, razlog za konec razmerja pa nikakor ni tretja oseba,“ je povedal njun predstavnik za tisk in dodal še, da se nista varala ter da odločitve o tem, da gresta vsak svojo pot, ni spremljala drama.

Odrasla in se oddaljila
Zac in Vanessa sta v intervjujih večkrat poudarjala, da sta v petih letih odrasla, se spremenila in se na nek način odtujila. Slednjemu je botrovala tudi zaposlenost uspešnih igralcev, ki sta več mesecev letno zaradi snemanj preživela narazen. Ko so Zaca vprašali, ali je z Vanesso hodil le zato, da bi se pojavljala v rumenih medijih, se je močno razjezil. "To je pa res neumno! Če bi bi bilo to res, potem bi se razšla že pred leti,“ je povedal Zac, ki trenutno v New Orleansu snema nov film The Lucky One, medtem ko Vanessa na Havajih snema film Journey 2: The Mysterious Island.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375