Zadovoljna.si
Goreč čili

Novice

Zagorel je pred TV kamero

Z.C.
04. 12. 2012 15.03
1

Med snemanjem televizijskega šova je čarodeju, ki je nastopal v oddaji, zagorela glava. Voditelj oddaje Closer to the Stars je nesrečnega čarodeja Waynea Houchina polil z močno vnetljivo tekočino, ki jo običajno uporabljajo med voodoo obredi in njegova glava je zagorela. Zgodilo se je v Dominikanski republiki.

Goreč čili
Goreč čili FOTO: iStockphoto

Čarodej Wayne Houchin je kot gost nastopil v televizijski oddaji Closer to the Stars, voditelj oddaje Franklin Barazarte pa mu je na glavo zlil močno vnetljivo tekočino Acqua di Florida, ki jo običajno uporabljajo med voodoo obredi za duhovno očiščenje in vzpostavitev energetske harmonije. V hipu se je čarodejeva glava vnela, gledalci pa sprva sploh niso dojeli, da so priča resničnemu dogodku, saj so bili prepričani, da gre za dobro izveden trik. A kmalu so ugotovili, da so Houchinovo glavo zajeli pravi ognjeni zublji. Ni znano, zakaj se je voditelj oddaje odločil za to dejanje, zaradi nesreče oddaje niso nikoli predvajali, je pa posnetek pristal na youtubeu. Snemanje je potekalo 26.novembra, nesrečni čarodej pa je pristal v bolnišnici s hudimi opeklinami glave, obraza in rok. Zdravniki sicer zatrjujejo, da bodo vse brazgotine izginile, medtem pa je Houchin najel odvetnike, saj namerava proti Barazarteju vložiti odškodninsko tožbo. "Bolečina je bila huda, vendar je že bolje. Šlo je za kriminalno dejanje proti meni," je povedal za medije.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493