Zadovoljna.si
Sami je s fotografijami za GQ v Tuniziji zanetil hud škandal.

Novice

Zaradi te fotografije je izbruhnil hud škandal

Z.C.
21. 02. 2012 16.59
33

Nogometaš Sami Khedira, ki igra za Real Madrid, se je s svojim dekletom, nemškim modelom Leno Gercke, fotografiral za revijo GQ. Posnetki, na katerih je Lena gola, so v Tuniziji, domovini Samijevega očeta, sprožili hud škandal. Ker je tamkajšnji časopis Attounissie objavil ‘sporne’ fotografije, na katerih nogometaš dekle drži za gole prsi, so tri novinarje tega časopisa celo aretirali.

Sami je s fotografijami za GQ v Tuniziji zanetil hud škandal.
Sami je s fotografijami za GQ v Tuniziji zanetil hud škandal.FOTO: YouTube
Zaradi seksi fotografij, na katerih nogometaš Sami Khedira drži svoje dekle nemško manekenko Leno Gercke za gole prsi, je v njegovi domovini izbruhnil pravcati škandal. Policija je prijela tri novinarje časopisa Attounissie, ker so objavili ‘sporne’ fotografije, ki so nastale za revijo GQ. Novinarjem zdaj grozi do pet let zapora in do 600 evrov kazni, islamski skrajneži pa so jim zagrozili celo s smrtjo. V dokaj neprijetnem položaju se je znašel tudi Sami Khedira, ki sicer nastopa za nemško nogometno reprezentanco, saj je njegov oče Tunizijec. Domače oblasti mu poziranje z razgaljenim dekletom zelo zamerijo. Kaj jih je tako zelo razburilo, poglejte v videu.

KOMENTARJI (33)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493