Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Zaradi te fotografije tvega do 121 let zapora

Z.C.
13. 10. 2011 14.51
28

FBI je aretiral domnevnega hekerja, ki je Scarlett Johansson z mobilnega telefona ukradel gole fotografije. Prijeli so ga na Floridi, osumljen pa je, da je zasebne posnetke ukradel tudi drugim hollywoodskim zvezdam. Možakarju, ki tvega kar 121 let zapora, je ime Christopher Chaney in je star 35 let.

Christopherja Chaneyja so aretirali v Jacksonvillu na Floridi, njegova aretacija pa je plod preiskave, ki je trajala kar 11 mesecev. 35-letni heker je osumljen, da je 'vroče' posnetke ukradel tudi drugim hollywoodskim zvezdnicam. Če mu bodo na sojenju dokazali krivdo, pa tvega kar 121 let zapora. Spomnimo, da je informacija, da so hekerji vdrli v mobilne telefone nekaterih slavnih igralk in pevk ter jim ukradli fotografije, na katerih so gole, prišla v javnost marca letos. Kot žrtve so bile poleg Scarlett Johansson omenjene še Vanessa Hudgens, Miley Cirus in Jessica Alba. Najprej so se na internetu pojavile gole fotografije Vanesse Hudgens, sredi septembra pa še zasebni posnetki Scarlett Johansson. Igralka je krajo takoj prijavila FBI-ju, njen odvetnik pa je takrat izjavil: "Gre za zelo osebne posnetke, avtoportrete, ki jih je moja stranka sama posnela v svojem stanovanju, brez oblačil."

 

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493