Zadovoljna.si
Ruby

Novice

'Zvezdnica' seksualnega škandala je pokazala, kaj zna

Z. T.
02. 05. 2011 07.43
8

Razvpita Ruby iz seksualnega škandala, povezanega z italijanskim premierjem Silvijem Berlusconijem je kljub vsem pretresom, ki jih je do zdaj doživela, še vedno rada v središču pozornosti. Tokrat si je dala duška v nekem avstrijskem nočnem klubu.

Karima El Mahroug, znana pod umetniškim imenom Ruby, si je, kljub temu da kroži novica, da je noseča, minuli petek privoščila divji večer v nekem avstrijskem nočnem lokalu. 18-letnica je prišla v klub Pacha v avstrijsko smučarsko središče Ischgl v družbi svojega managerja, oblečena pa je bila v oprijeto kratko črno oblekico. Uživala je ob tem, ko je srkala šampanjec, ob tem pa so ji različni obiskovalci kluba šepetali na uho. A Ruby ni ostala le pri šampanjcu, ne nazadnje je zaslovela kot animatorka v milanskih nočnih klubih. Pridružila se je go go plesalkam na odru ter skupaj z njimi zaplesala zelo izzivalni ples, medtem pa je eno od plesalk nežno prijela okoli pasu in se stisnila k njej. Občinstvo je bilo nad njeno predstavo navdušeno.
Ruby
Ruby FOTO:


 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493