Zadovoljna.si
Anne Hathaway služi tudi z nošenjem nakita.

Novice

Zvezdnici plačali, da je nosila diamantno ogrlico

Z.B.
02. 03. 2011 05.31
0

Podelitev oskarjev ni le dogodek, ki nagradi filmske dosežke in talente, temveč tudi priložnost za oblikovalce, tako oblačil kot tudi modnih dodatkov in nakita. Tudi letos je bila noč oskarjev za velikane mode pomembna vitrina, saj so z razkošnimi oblekami iz svojih kolekcij oblekli zvezde in prestižne gostje. In nekaterim damam so zato, da je nosila njihovo obleko ali nakit, plačali mastne denarce.

Anne Hathaway služi tudi z nošenjem nakita.
Anne Hathaway služi tudi z nošenjem nakita.FOTO: Reuters
Splošno znano dejstvo je, da modni oblikovalci kar tekmujejo med seboj, ko je treba hollywoodske zvezdnice prepričati, da za sprehod po rdeči preprogi izberejo prav njihovo kreacijo. Borba je še toliko večja, kadar gre za podelitev oskarjev. Malo manj znano pa je dejstvo, da nekatere super zvezdnice dobijo ogromno plačilo zgolj zato, da si na noč zvezd nadenejo dragocen nakit. Nekateri tabloidi poročajo, da je voditeljica letošnje podelitve oskarjev Anne Hathaway dobila 750 tisoč dolarjev zgolj zato, da si je nadela Givenchyjevo diamantno ogrlico. Njena kolegica Gwyneth Paltrow pa naj bi za nošenje Vuittonovih uhanov iz kolekcije L'Ame du Voyage prejela 500 tisoč dolarjev. Ni kaj, zvezdnici si res težko služita vsakdanji kruh.
 
Sprehod po rdeči preprogi je pomemben tudi za modne oblikovalce.
Sprehod po rdeči preprogi je pomemben tudi za modne oblikovalce.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493