Zadovoljna.si
Promiskuiteta

Novice

4 najbolj vroči erotični romani ta hip

J.V.
21. 09. 2019 19.14
0

Erotična trilogija 50 odtenkov sive je dokazala, da pripadnice ženskega spola zelo rade berejo ljubezenske romane, če ti vključujejo še erotiko, pa še toliko bolje. In ker je knjižna in filmska uspešnica pred leti sprožila pravo evforijo, je v tem času izšlo kar nekaj erotičnih romanov, da bo odločitev lažja, pa smo izbrali nekaj najboljših.

Jodi Ellen Malpas - PREPOVEDAN 

Avtorica uspešne trilogije Ta moški, Jodi Ellen Malpas tokrat predstavlja ljubezensko zgodbo, ki postavlja je eno pomembno vprašanje: Kaj bi naredili, če bi se zaljubili v nekoga, ki ga na morete imeti, a ne morete nadzorovati čustev? Annie še nikoli ni doživela iskric z moškim, tiste močne kemije, ki te oropa sape in te povsem zaslepi. Dokler neke noči ne sreča pregrešno seksi in skrivnostnega Jacka. Med njima se ne krešejo le iskrice, ampak odjekne prava eksplozija strasti. Prevzeta nad polteno nočjo, ki sta jo skupaj preživela, Annie zjutraj tiho zapusti hotelsko sobo. Prepričana je, da je moški, ki jo je tako močno prevzel in si jo podredil, zagotovo zelo nevaren. Pa vendar je že pregloboko zašla. In Jack ni le nevaren. On je prepovedan. 

Danes je izšlo nadaljevanje enega najbolj romantičnih romanov vseh časov
Preberi še
Danes je izšlo nadaljevanje enega najbolj romantičnih romanov vseh časov
Kateri pa je vaš najljubši ljubezenski roman?
Kateri pa je vaš najljubši ljubezenski roman? FOTO: Profimedia

E.L. James - GOSPOD

Avtorica, ki jo je erotična triloga 50 odtenkov sive izstrelila med najuspešnejše pisateljice na svetu, je pred kratkim izdala nov roman, ki nosi naslov Gospod. Burna romanca, v kateri se zgodba vrti okoli premožnega in čednega aristokrata Maxima Trevelyana, ki mu ni bilo nikoli reba delati in se le redkokdaj sam odpravi v posteljo. Vse to spremeni tragedija, zaradi katere podeduje plemiški naziv, bogastvo, posestva in odgovornost, ki jo to zajema. Vloga mu ni pisana na kožo, povzroča mu hude preglavice. Največji izziv mu prinese nepričakovano poželenje po skrivnostni mladenki, ki je pred kratkim prispela v Anglijo in s seboj prinesla zgolj nevarno in težavno preteklost. Zadržana je, lepa, glasbeno nadarjena in mikavna uganka. Maximovo hrepenenje se prelevi v strast, kakršne še ni izkusil in ki je ne upa imenovati. Kdo sploh je Alessia Demachi? Jo Maxim lahko zaščiti pred zlom, ki ji preti? In kaj bo storila Alessia, ko bo izvedela, da ima tudi on skrivnosti?

L.J. Sheen - POGUBNA LJUBEZEN

Emilija

Pravijo, da sta ljubezen in sovraštvo enaki občutji, ki jih doživimo v različnih okoliščinah. In res je. Moški, ki v sanjah pride k meni, me preganja tudi v nočnih morah. Je sijajen odvetnik. Izurjen zločinec. Lep lažnivec. Nasilnež in rešitelj, pošast in ljubimec. Pred desetimi leti me je pregnal iz mesteca, v katerem smo živeli. Zdaj je prišel pome v New York in ne misli oditi, dokler me ne vzame s seboj.

Vicious

Je sestradana umetnica. Pred desetimi leti je nenapovedano vstopila v moje življenje in vse obrnila na glavo. Plačala je ceno. Emilia LeBlanc je prepovedan sadež, bivša punca mojega najboljšega prijatelja. Ženska, ki pozna mojo najtemnejšo skrivnost in hči staršev, ki smo ju najeli, da skrbita za naše posestvo.
To bi me moralo odvrniti od tega, da jo lovim, vendar me ne. Sovraži me, a bolje, da se čimprej navadi name.

Vesela novica za oboževalke knjižne uspešnice Prvič
Preberi še
Vesela novica za oboževalke knjižne uspešnice Prvič

Penelope Ward - PRIVLAČNI SOSED

Avtorica številnih uspešnic tokrat predstavlja vroč ljubezenski roman, v katerem vam utrip srca pospešil postavni Damien. Chelsea Jameson si nikoli ni mislila, da se bo preselila nekam, kjer bo živel nekdo, ki jo bo tako spominjal na bivšega. Le da je Damien veliko bolj seksi od Eleca. Sosed, ki ga je okronala za jeznega umetnika, pa ima tudi dva ogromna psa, ki ji ves čas kratita spanec. Z njo ni hotel imeti nobenega opravka. Tako se ji je vsaj zdelo, dokler skozi zevajočo odprtino v steni spalnice nekega večera ni zaslišala smeha. Damien je prisluškoval njeni telefonski terapiji s psihiatrinjo. Seksi sosed je zdaj poznal njene najgloblje skrivnosti in je vedel, kako zelo je negotova. Začela sta se pogovarjati. Z nasveti ji je pomagal preboleti razhod s fantom. Postala sta dobra prijatelja, a ji je dal jasno vedeti, da bo ostalo pri tem. Ona pa se je kljub temu začela noro zaljubljati vanj. In bolj ko jo je odrival stran, bolj je vedela, da do nje čuti enako … kajti utrip srca ne laže. 

Knjižna uspešnica leta navdušuje tudi pri nas
Preberi še
Knjižna uspešnica leta navdušuje tudi pri nas

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375