Zadovoljna.si
Bhasha Mukherjee

Novice

Najlepša Britanka še nikoli ni bila pri frizerju

J.V.
13. 09. 2019 07.47
0

23-letna Bhasha Mukherjee, lepotica indijskih korenin, ki je bila okronana za miss Velike Britanije, je priznala, da še nikoli ni bila pri frizerju.

Bhasha Mukherjee je bila izbrana za najlepšo žensko v Veliki Britaniji in bo Otok zastopala na letošnjem lepotnem tekmovanju za Miss sveta. Bhasha, ki se je rodila v Indiji, se je na britanski otok z družino preselila, ko je bila stara devet let.

23-letna lepotica indijskih korenin je dokaz, da lepota ne izključuje pameti. Bhasha je namreč ponosna lastnica kar dveh različnih zdravstvenih diplom, ima IQ v višini 146, govori kar pet jezikov in tisti, ki jo poznajo, jo pogosto opišejo z besedo 'genij'.

Bhasha Mukherjee
Bhasha MukherjeeFOTO: Profimedia

"Nekateri verjetno mislijo, da so dekleta, ki se udeležujejo lepotnih izborov neumna, a vse se za nekaj borimo," je dejala pred izborom in dodala: "Moja kariera na lepotnih izborih se je začela med študijem na zdravstveni fakulteti – potrebnega je bilo veliko prepričevanja, da sem se odločila za to, a s časom, so me prepričali, ker sem si želela najti ravnovesje med študijem in prostim časom," poroča spletna stran Economictimes.

V enem od intervjujev je lepotica priznala, da še nikoli ni bila pri frizerju in da za svoje lase že od nekdaj skrbi sama in ga je prvič v življenju obiskala pretekli konec tedna. 

Bhasha Mukherjee
Bhasha MukherjeeFOTO: Profimedia
Bhasha Mukherjee
Bhasha MukherjeeFOTO: Profimedia

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399