Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Prek spleta naročila 'plus size' obleko in zraven dobila nepričakovano presenečenje

J.V.
13. 08. 2019 07.46
7

Ali oblačila večkrat nakupujete prek spleta? Predstavljajte si, da bi naročile obleko konfekcijske številke 44+ in skupaj z njo v paketu prejele še darilo. Sliši se super, kajne? Kaj pa če je to darilo dietna ploščica?

Verjetno je marsikatera že kdaj slišala za modno znamko Forever21, ki v Združenih državah velja za eno priljubljenejših. No, vsaj do nedavnega je.

V zadnjih dneh je namreč po družbenih omrežjih zaokrožila objava dekleta po imenu Jesse, ki je delila izkušnjo svoje mame, ki je v spletni trgovini naročila 'plus size' obleko. Ko je obleka prispela, pa je ob odprtju paketa ugotovila, da so kot darilo priložili tudi dietno ploščico, ki promovira Atkinsonovo dieto. 

Atkinsonova dieta: idealna za mesojede
Preberi še
Atkinsonova dieta: idealna za mesojede

In kako je se na komentarje, ki jih je sprožila objava, odzvalo podjetje? "Vsake toliko časa svoje stranke presenetimo z brezplačnimi izdelki drugih podjetij. Ta pošiljamo v določenem časovnem obdobju in to vse, ne glede na velikost ali kategorijo izdelka. To je bil nesporazum in opravičujemo se našim strankam za vse neprijetnosti, ki smo jih nehote povzročili."

Nov hit na Instagramu je obleka, ki nobeni ne paše
Preberi še
Nov hit na Instagramu je obleka, ki nobeni ne paše

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375