Pričakovale ste sanjsko poroko, ampak zgodilo se je to!

V.H.
25.09.2019, 16:44
Življenje je polno presenečenj, od izjemnih in čudovitih pa tudi do tistih, ki v nas vzbudijo željo po tolažbi s sladoledom ali neprijetne občutke jeze. Naj se sliši še tako klišejsko, na koncu bo vse v redu. Vsaka neprijetna in nepričakovana situacija vas bo naučila poiskati pravo rešitev, hkrati pa boste še bolj cenile dobre stvari, ki se vam bodo zgodile. Mogoče že danes.

Rezervirale ste sanjsko poročno lokacijo, ampak …

Poroka je nekaj najlepšega, če je vse tako, kot mora biti. Nekatere ženske temeljito načrtujejo svojo poroko, kljub temu da še niso spoznale gospoda pravega. No, kakor koli, pomembno je poskrbeti za vsako podrobnost, da ne bi šlo kaj narobe. Največji dogodek preprosto mora biti popoln, zato ste že pred dvema letoma skrbno izbrale sanjsko lokacijo in si predstavljale podoben scenarij kot v svoji najljubši romantični komediji, ki se je spremenila v pravo dramo. Vaš čarobni kraj je izginili s planeta oziroma ni več na voljo in zdi se vam, da so vaše sanje umrle skupaj s čudovitim travnikom, slapom in prekrasnimi rožami. Ustavite svoje misli in pomislite še enkrat. Ni toliko pomembna lokacija kot to, da imate ob sebi pravo osebo. Še vedno pa lahko najdete tudi boljšo, kajne? Lokacijo, seveda. 

Na pravo pot vas lahko usmeri seksi fitnes trener.
Na pravo pot vas lahko usmeri seksi fitnes trener.FOTO: Arhiv ponudnika

Odločile ste za preobrazbo svojega telesa, toda …

Pred dvema letoma se je zgodil usodni dan, ko ste se pogledale v ogledalo in si zaželele spremembo. Jasno in odločno ste opredelile svoj cilj, ki je vključeval, čvrsto rit, raven trebuh in lepo oblikovane noge. Načrtovale ste svoj zmagoslavni pohod v kopalkah in vadile filmski nasmeh, ko ste znova stopile pred ogledalo in doživele veliko razočaranje. Kako je to mogoče, če pa že dve leti ne jeste čokolade oziroma, vsaj ne tako pogosto? Sladkorju ste se tako rekoč v celoti odrekle in tiste dietne zadeve so tako dobre. Mogoče pa le niso tako dobre, glede na to, da ste pridobile na baročnih oblinah. Najlažja rešitev je zagotovo ta, da se sprejmete z vsakim dodatnim gramom maščobe ali pa se zapodite v telovadnico, kjer vas lahko na pravo pot usmeri tudi kakšen seksi fitnes trener. Naj vam služi kot odličen navdih za vse prepotene ure, ki so še pred vami.

Posloviti se hočete od poletne garderobe, saj so dnevi postali hladnejši ...

Vsak dan ste našle nov izgovor, zakaj še ni primeren trenutek za menjavo poletne garderobe, saj to pomeni ogromno dela v prostem času. Med potjo domov pa vas je tako zelo prezeblo, da ste celo razmišljale, kako zavidate lopovom zaradi tiste maske na obrazu in končno ste se odločile, da je treba narediti temu konec. Ne morete več živeti v zanikanju, saj je dejansko prišel čas za jesenska oblačila. In res, akcija je že v polnem teku in kup umazanega perila se vztrajno veča, zato ste izjemno ponosne nase.  

Poskrbite, da vas ne bo zeblo.
Poskrbite, da vas ne bo zeblo.FOTO: Dreamstime

Čaka vas samo še veliki finale, da zaženete pralni stroj, ki ste ga kupile pred dvema letoma. In glej, ga zlomka. Ne deluje. Preprosto ne deluje. In kaj zdaj? Lahko pokličite serviserja, malo bolj pogumne pa lahko prosite simpatičnega soseda, če bi jih opral v svojem pralnem stroju. Ideja, pravzaprav ni slaba, ampak mogoče še niste pripravljene deliti vseh umazanih stvari s potencialnim žrebcem. Odločite se same.

S prijateljicami se odpravljate v toplice na razvajanje, ko se zgodi …

Kaj je lepšega kot družba najboljših prijateljic? Vikend izlet z njimi. Odločile ste se za pravo razvajanje v toplicah, kjer se boste prepustile največjim užitkom v vseh bazenih. Jakuzziji, masaže in plavanje so že na vašem urniku – pa tudi tisti reševalec, ki vas bo rešil pred utopitvijo … Mogoče z umetnim dihanjem. Dve leti ste potrebovale, da ste si končno vzele čas zase in se uspele uskladiti s svojimi prijateljicami. Aranžma je že plačan in vse gre po planu, dokler ne prispete. To niso toplice, kot ste si jih zamislile oziroma so bile videti na slikah. Vse skupaj spominja na društvo upokojencev, ki so zasedli še tisti edini mali bazen, ki je na voljo. Kaj lahko naredite? Torej, lahko si borbeno priboriti svoj prostor v bazenu, zahtevate vračilo denarja ali pa prisluhnite življenjskim nasvetom ostalih gostov, ki bodo zagotovo pomagali pri vaši osebni rasti.

Pričakovale ste napredovanje v službi, toda …

Šampanjec in konfeti so že pripravljeni, da boste proslavile zasluženo napredovanje po dveh letih trdega dela. Nič vas ni ustavilo, garale ste od jutra do večera in še več. V tem času ste zamudile svoje življenje, od zmenkov, prijateljskih druženj, bolezni, potovanj in še in še. Ampak zdaj je prišel vaš čas, da resnično zablestite. Šef je sklical sestanek, ker ima pomembno novico … Pripravljene ste, ampak za vsak slučaj še enkrat preletite list z napisanim govorom, ki vsebuje veliko besed zahvale. V pričakovanju se nemirno presedate na stolu, ko spregovori: »Dragi sodelavci, sklical sem ta sestanek, ker imam za vas lepo novico ...« Zdaj, zdaj bo in še enkrat preverite, če so petke še cele, preden boste vstale. Presenečeno vas pogleda, ko stojite pred njim in nadaljuje: »Danes imam rojstni dan, zato se le posladkajte s torto, ki so nam jo ravnokar dostavili.« Vaša edina misel je, da bi mu torto po filmsko zabrisali v obraz, ampak zagotovo se najde tudi kakšna primernejša rešitev. Na primer, skličite sestanek ena na ena in mu argumentirajte, koliko ste vredni in zakaj si zaslužite višjo plačo. Dobra stvar vsega skupaj pa je, da zanj darilo že imate, tisti šampanjec v predalu, ki ga lahko tudi sami spijete.

Dobra stvar vsega skupaj pa je, da zanj darilo že imate.
Dobra stvar vsega skupaj pa je, da zanj darilo že imate.FOTO: Dreamstime

Zaslužite si presenečenje, ki vas bo razveselilo …

Če povzamemo, nas lahko marsikaj preseneti. Pri A1 pa tovrstnih presenečenj, ki bi vam povzročali sive lase, zagotovo ne boste deležni. Kar pa ne pomeni, da vas ne morejo presenetiti. Idealen primer je ponudba A1 Kombo paketov, trojčkov z garantiranim popustom na celotno 2-letno obdobje vezave. Nobenih presenečenj pri mesečnem računu, hkrati pa kup pozitivnih presenečenj pri sami uporabi. Pustite se pozitivno presenetitiTUKAJ.

Sponzorirana objava