Zadovoljna.si
Ursula je svoj domnevno nosečniški trebušček spretno skrila pod ohlapna oblačila.

Trači

19-letna zaročenka Jankovića mlajšega skriva trebušček!

Z.M.
11. 04. 2012 09.16
56

38-letni Damjan Janković in njegova 19-letna egipčanska lepotica Ursula Gawish sta se intimno zapletla lansko poletje, v začetku leta naj bi sin ljubljanskega župana svoji izbranki že podaril zaročni prstan, zdaj pa po prestolnici že nekaj časa krožijo govorice, da naj bi bila najstnica že noseča. Če je to res, bo Damjan prvič postal očka, Zoran Janković pa že tretjič dedek. Ursula je nedavno skupaj z bodočo taščo obiskala slovenski teden mode, svoj trebušček pa je skrivala za ohlapnimi oblačili.

Ursula je svoj domnevno nosečniški trebušček spretno skrila pod ohlapna oblačila.
Ursula je svoj domnevno nosečniški trebušček spretno skrila pod ohlapna oblačila.FOTO: Miro Majcen
Najstnica pod srcem res nosi otroka Damjana Jankovića?
Najstnica pod srcem res nosi otroka Damjana Jankovića? FOTO: Miro Majcen

Damjan Janković, starejši sin ljubljanskega župana, se je lani poleti zaljubil v 19-letno Ursulo Gawish in na hitro končal razmerje s prav tako komaj polnoletno Maxime Pikula. Dekleti sta obiskovali isto plačljivo gimnazijo, očitno pa imata tudi podoben okus za moške.

Najstnica egipčanskih korenin in 38-letni Damjan sta se nekaj časa izogibala skupnemu pojavljanju na družabnih dogodkih, sredi oktobra lani pa so ju fotografi prvič ujeli skupaj na enem od ljubljanskih koncertov. Njuni znanci so ju opisali kot izjemno zaljubljen par, mlada Ursula pa naj bi se izvrstno ujela tudi z Damjanovimi prijatelji in starši. Po šestih mesecih naj bi 38-letnik svojo izbranko že zasnubil, pred časom pa je v slovenskih medijih odjeknila novica, da naj bi bila temnolasa 19-letnica noseča!

Skrila ga je pod obleko!

Na nedavnem slovenskem tednu mode je Ursulo fotograf ujel v družbi bodoče tašče Mije Janković, a nosečniškega trebuščka ni bilo videti, saj ga je 19-letnica spretno skrila pod ohlapna oblačila! S soprogo ljubljanskega župana se očitno odlično razumeta, delita pa si tudi ljubezen do mode. Moški del se jima tokrat ni pridružil, a videti je bilo, kot da se Ursula in Mija odlično znajdeta tudi sami!

Za oba bi bil to prvi otrok.
Za oba bi bil to prvi otrok.FOTO: Miro Majcen

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (56)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368