Zadovoljna.si
Richard Lugner

Trači

22-letno dekle 79-letnega avstrijskega bogataša ima le 33 kilogramov!

Z.M.
07. 03. 2012 16.34
54

22-letna Anastasia Sokol, dekle 79-letnega avstirjskega poslovneža Richarda Lugnerja, ki vsako leto organizira prestižni dunajski operni ples, pri 162 centimetrih tehta le še 33 kilogramov. Bori se z anoreksijo, zdravljenje, na katerega jo je Lugner poslal lansko leto, pa se je izkazalo za neuspešno. Mladenka rešitve iz svoje situacije ne vidi, življenje s premožnim Lugnerjem pa ji pri tem ravno tako ni v pomoč, je priznala.

Richard Lugner
Richard Lugner FOTO: Reuters

Anastasia Sokol, Katzi, kot jo kliče njen 57 let starejši partner Richard Lugner, ima le 33 kilogramov! 22-letnica je priznala, da so ji prav le še hlače, ki jih je nosila kot desetletnica, njeno zdravstveno stanje pa je naravnost zaskrbljujoče. Od simpatične mladenke, ki je imela lani ob tem času vsaj 15 kilogramov več, so ostale le kosti, Lugner pa je za medije izjavil, da ga včasih spominja na okostnjaka s prsmi. Anastasio je lansko leto poslal na zdravljenje anoreksije, ki pa ni bilo preveč uspešno. Katzi se je že vrnila nazaj na stara pota, le redko zaužije normalen obrok, njeni kilogrami pa še kar kopnijo. Čeprav ima ob Richardu vse, kar bi si lahko želela, je njegov življenjski ritem zelo pester, zato na hrano nima časa misliti, je priznala Sokolova in dodala, da ji razmerje z njim trenutno res ni v pomoč pri premagovanju anoreksije.

Smrti se ne boji

Naokoli hodi v hlačah, ki jih je nosila kot otrok, smrti pa se ne boji. "Misel na smrt me ne straši. Morda se sliši žalostno, a tako je,“ je povedala v intervjuju za avstrijski Krone. Priznala je, da tudi njo skrbi, ko se pogleda v ogledalo. "Opažam, da mi odpadajo lasje, ves čas sem utrujena in imam izredno nizek pritisk. " Ne skriva dejstva, da je luksuzno življenje ne osrečuje. "Počutim se prazno,“ pravi in dodaja, da ne bi imela nič proti hitri smrti."Vsak mora enkrat umreti. Tolaži me dejstvo, da umre le vsak deseti, ki boleha za anoreksijo,“ se trudi biti optimistična glede svojega življenja. V kratkem bo zopet odšla na zdravljenje na Koroško, bizarno pa je, da bo v sosednjem hotelu bival njen partner, ki se bo tam trudil izgubiti kakšen kilogram, medtem ko bo ona iskala način, kako naj začne spet jesti.

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375