Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Koliko je vredna njena zvestoba?

Z.M.
22. 04. 2012 08.42
4

Po sedmih letih sta se ameriška zvezdnika Angelina Jolie in Brad Pitt le zaročila, novico pa je pred dnevi potrdila tudi menedžerka slavnega igralca Cynthia Pett - Dante. Datum poroke sicer še ni določen, zaroka pa v njunem primeru pomeni predvsem obljubo za prihodnost. S tem korakom sta predvsem osrečila otroke, ki so dolgo navijali za to, da se njihova starša poročita! Pika na i temu popolnemu trenutku pa je 250 tisoč dolarjev vreden prstan, s katerim je Brad Angelino zaprosil za njeno roko. Zveni kot pravljica, kajne!

Angelina Jolie in Brad Pitt sta kar sedem let čakala, preden sta se zaročila in se tako tudi uradno odločila napraviti naslednji korak proti večni zvestobi. Po besedah menedžerke datum poroke še ni določen, a je dodala, da zaroka pomeni "obljubo za prihodnost". Njuna zaroka je najbolj razveselila njune tri biološke in tri posvojene otroke.

Brad si je zamislil prstan

Brad se je izjemno potrudil s prstanom in obliko delno prepustil Robertu Procopu, ki je z Angie že sodeloval pri njeni dobrodelni liniji nakita The Style of Jolie. Veliko besede pri samem dizajnu pa je imel Brad tudi sam. Za svojo najdražjo si je zamislil po meri izrezane diamante najvišje kakovosti. Prstan je nastajal dobro leto, poznavalci pa pravijo, da naj bi bil Angelinin zaročni prstan vreden okoli 250 tisoč dolarjev.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368