Zadovoljna.si
Američanke je ne marajo.

Novice

Američanke sovražijo Kopitarjevo Ines

Z.M.
18. 06. 2012 11.06
113

Medtem ko Slovenci podpiramo razmerje Anžeta Kopitarja in njegove Ines ter se veselimo njunega naslednjega koraka, je v Ameriki zgodba malce drugačne. Američankam namreč ni prav nič všeč, da je naš športnik oddan. Ines očitajo vsemogoče grdobije, Anžetu pa ...

Američanke je ne marajo.
Američanke je ne marajo.FOTO: Facebook

Celotna Slovenija je ponosna na hokejista Anžeta Kopitarja, ki je skupaj s soigralci iz moštva LA Kings letos osvojil prestižni Stanleyjev pokal, toplo pa sprejema tudi njegovo dolgoletno dekle Ines Dominc. Medtem ko rojaki pozdravljamo njuno ljubezen, pa je zgodba čez lužo precej drugačna. Čim so se mediji začeli zanimati za slovenskega športnika, ki je močno pripomogel k zmagi 'kraljev', so se pojavili tudi zlobni komentarji Anžetovih oboževalk, ki menijo, da bi si Anže lahko našel boljše dekle.

Spletni forumi so polni nesramnih komentarjev uporabnic, ki trdijo, da je Ines lena, saj nič ne počne v življenju, le zapravlja Anžetov denar. Nekatere so šle celo tako daleč, da so 24-letnemu športniku očitale, da ima že nekaj časa ljubice, s katerimi kar naprej vara Ines. Par se zaveda, da je trenutno nevoščljivost le posledica nenadne slave, ki je plod dolgoletnega Kopitarjevega dela, vseeno pa jima ni vseeno, da zavistne oboževalke blatijo Inesino podobo.

Vdrli so v njen Facebook profil

Poleg zlobnih pripomb na spletnih forumih pa je Ines prizadel tudi vdor v njen zasebni Facebook profil. Nepridiprav je namreč v njenem imenu objavil nekatere fotografije, ki jih je Ines želela ohraniti zase. Primer je v roke vzelo vodstvo LA Kings, ki bo izsledilo storilca in temu primerno ukrepalo, je povedal Anžetov predstavnik za javnost Luka Dolar. 24-letni hokejist se je v zadnjih nekaj mesecih iz najstniškega začetnika spremenil v pravo hokejsko zvezdo in do danes zabil že več kot 100 golov, vpisanih ima pa že tudi 150 asistenc. A simpatični Gorenjec kljub vsemu ostaja na trdnih tleh, pri čemer mu je po njegovih besedah nedvomno v veliko pomoč tudi Ines, ki mu vedno stoji ob strani. Mariborčanka se je pred časom skupaj z Anžetovo družino preselila v Los Angeles, kjer živi v razkošni, slaba 2 milijona dolarjev vredni vili na vzhodnem Manhatan Beachu. Sicer pa naj bi Američanke Ines zamerile predvsem to, da ni ena od njih, da se nerada izpostavlja v javnosti in Kopitarja ohranja prizemljenega.

Ena od fotografij, ki jih je nepridiprav ob vdoru v Inesin profil javno objavil.
Ena od fotografij, ki jih je nepridiprav ob vdoru v Inesin profil javno objavil.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (113)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413