Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Trači

Šok: 'Doma ni več sprejet z odprtimi rokami!'

STA / U.S.
10. 06. 2014 13.35
15

Letošnja dobitnica oskarja za stransko žensko vlogo v filmu 12 let suženj Lupita Nyong'o bo zaigrala v glavni vlogi v filmu Americanah. Produkcijo filma, ki tematizira zgodbo nigerijskih imigrantov in temelji na delu nigerijske pisateljice Chimamande Ngozi Adichie, bo prevzel Brad Pitt, poroča britanski časnik The Guardian.

Angelina Jolie in Brad Pitt
Angelina Jolie in Brad Pitt FOTO:
Film v ospredje postavlja zgodbo mladih Nigerijcev Ifemelu in Obizina. Kmalu potem, ko se par zaljubi, ju usoda loči, zato se odločita, da poiščeta pot iz politično nestabilne Nigerije. Ifemelu si poišče službo na ameriški univerzi, Obinze pa ne more pridobiti vize, zato po spletu naključij pristane v Londonu.

"Preliti delo Adichiejeve na veliko platno mi je v veliko čast," je povedala Nyong'ova. "Zgodba Iffemelu in Obizina me je presunila. Četudi so njune izkušnje migracije iz Afrike specifične, omogočajo tudi identifikacijsko razsežnost. Hkrati je povedati zgodbo, tako polno ljubezni, humorja in srčnosti, velik izziv," je še dejala Lupita, ki se obenem že zelo veseli vnovičnega sodelovanja z Bradom Pittom.

Nič kaj pa novice, da bosta Brad in Lupita znova sodelovala ni bila vesela Bradova izvoljenka Angelina Jolie. Kot poročajo pri tabloidu National Enquierer, je Jolieja že pred časom 'norela', ker naj bi bil po njenem mnenju Brad nekoliko preveč zagledan v Nyong'ovo.

"Doma ni več sprejet z odprtimi rokami," pravijo neimenovani viri. "Angelina mu je še zabrusila, da ni svoje naklonjenosti do Lupite ni bilo potrebno razkazovati pred celim svetom," še pišejo pri omenjeni reviji. Pri Enquirerju še trdijo, da sta se Pitt in Nyong'ova zelo zbližala ravno v času, ko so potekale priprave na podelitev Guild nagrad. "Če ne bi poznali razmer, bi si upali trditi, da sta Brad in Lupita par."

Ja, to je zagotovo nekaj, kar žuli sicer zelo občutljivo in ljubosumno Joliejevo.

Angelina naj bi novico, da bo Brad znova sodeloval z Lupito zelo težko sprejela.
Angelina naj bi novico, da bo Brad znova sodeloval z Lupito zelo težko sprejela.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493