Zadovoljna.si
Kim Kardashian

Trači

Bi jo prepoznali brez visokih pet?

Z.N.
29. 03. 2012 13.24
43

Čeprav se običajno v medijih pojavlja oblečena v bolj ali manj oprijete obleke in obuta v čevlje z vrtoglavo visoko peto, Kim Kardashian rada obleče tudi športna oblačila in se odpravi na trening. Nedavno so jo paparaci ujeli, ko je zapuščala fitnes.

Kim Kardashian
Kim Kardashian FOTO:

Temnolasa zvezdnica ameriških resničnostnih šovov Kim Kardashian ima sicer nekoliko močnejšo zadnjico, a je nanjo ponosna in priznala je, da se za to, da je fit, zelo trudi. "Ni preprostega recepta za to, da si zdrav in fit," je v enem izmed intervjujev dejala zvezdnica. "Nikoli ne bi nikomur priporočala, naj poje recimo neko tableto in uživa vse, kar mu srce poželi, še manj pa, da naj ne telovadi. Tako se ne doseže ničesar." Kim se dobro zaveda, da je za lepo in čvrsto telo treba trdo garati ter da mora, če želi biti v oprijetih oblekah in visokih petah videti popolno, pretočiti precej kapljic znoja. "Da se dobro počutim in da poskrbim za svoje zdravje, močno pazim na to, kaj pojem, štejem kalorije in redno telovadim. In edino tako se dobro počutim v svojem telesu," je pojasnila.

 

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368