Zadovoljna.si
Preobrazila se je ...

Trači

Lepša od svoje mame?

Z.S.
29. 06. 2012 16.04
3

Šteje zgolj nekaj več kot tri desetletja, fotografi modne italijanske revije L'Uomo Vogue pa so jo prikazali kot žensko v poznih petdesetih. Zvezdnica, ki je zaslovela z resničnostnim šovom, se je iz zapeljive dolgolaske polnih oblin prelevila v kratkolasko z drznim slogom oblačenja. Vas zanima, koga predstavlja?

Kim je tokrat upodobila svojo mamo Kris Jenner. (Foto: missxpose.com)
Kim je tokrat upodobila svojo mamo Kris Jenner. (Foto: missxpose.com)FOTO:
V vlogi svoje mame

Na fotografijah italijanske modne revije je namreč 31-letna lepotica Kim Kardashian, ki se je za potrebe snemanja preobrazila kar v svojo mamo. Ko si je nadela kratko lasuljo in oblačila, v katerih je nismo vajeni, je zvezdnica resničnostnega šova Keeping up with Kardashians izgledala kot mlajša senca svoje mame, 56-letne Kris Janner. Temnolaska je serijo fotografij, ki so objavljene v novi številki revije L'Uomo Vogue, posnela v Los Angelesu, glavni fotograf Francesco Carrozzini in modna urednica Rushka Bergman pa sta poskrbela za popolno kombinacijo dobre fotografije in modnega izgleda.

Skupaj z Oprah Winfrey
Skupaj z Oprah Winfrey FOTO:

Druži ju podobna preteklost

Na snemanju je svoje dekle spremljal tudi raper Kanye West, ki mu mnogi očitajo, da si Kim pretirano podreja. Temnolaska naj bi zaradi svojega razmerja prenehala nositi barvna oblačila. Danes se najraje oblači v odtenke bele, sive ali bež barve, v njeni garderobi pa se prav tako najde veliko črnine. Njen novi modni slog so pozdravili predvsem modni kritiki, ki so navdušeni nad minimalizmom in dejstvom, da Kim z ličili poudarja predvsem svojo naravno lepoto. Pred kratkem je v intervjuju z Oprah Winfrey zaupala, da ju z raperjem ne povezuje zgolj medsebojna ljubezen, temveč tudi podobna preteklost, saj sta oba v svoji mladosti izkusila izgubo očeta ali mame. »Zelo tolažilno je, da je ob tebi nekdo, ki o tebi ve vse, te spoštuje in razume, saj se je v življenju srečal s podobnimi dogodki. Poistovetim se z izgubo njegove mame in on z izgubo mojega očeta. Toliko podobnih stvari sva doživela,« je povedala temnolasa zvezdnica in dodala, da je v razmerju zelo srečna.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413