Zadovoljna.si
Preveč mladostna, da bi bilo lahko res?! (Foto: extratv.warnerbros.com)

Trači

Bi verjeli, da gre za isto osebo?

Z.S.
21. 03. 2012 10.38
10

Na plakatih ene izmed kozmetičnih hiš se je 49-letna Demi Moore predstavila v vlogi lepotnega modela. Javnost je presenetila predvsem njena nerealno mladostna in nerazpoznavna podoba, ki je igralko iz lepotice spremenila v plastično lutko. Demijine fotografije so namreč tako močno obdelane, da na njenem umetno asimetričnem obrazu ni moč zaslediti niti ene same gube.

Preveč mladostna, da bi bilo lahko res?! (Foto: extratv.warnerbros.com)
Preveč mladostna, da bi bilo lahko res?! (Foto: extratv.warnerbros.com)FOTO:
Preveč popolna, da bi bilo lahko res

49-letna igralka, ki je že od nekdaj veljala za simbol ženstvene lepote, se je znašla v vrtincu obtožb. Fotografije, ki jih je posnela za eno izmed znanih kozmetičnih hiš, so namreč po računalniški obdelavi postale skoraj nerazpoznavne. Demijina koža je na objavljenem materialu popolnoma zglajena, brez potez, gubic ali drugih nepravilnosti. Po prepričanju enega izmed strokovnjakov, ki se ukvarja s tovrstnim oblikovanjem, naj bi tamkajšnji oblikovalci spremenili tudi obliko njenega obraza, ki je iz kvadrataste oblike postal mnogo bolj ovalen in ožji. Veliko spremembo je opaziti tudi na igralkinem nosu, medtem ko je obraz popolnoma simetričen. Spremenili so tudi barvo njenih oči, ki niso več rjave, ampak zelene. Igralka odziva javnosti še ni komentirala, prav tako pa neobdelane fotografije ostajajo skrbno varovane in se še niso pojavile na spletu.


 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368