Zadovoljna.si
Jennifer Lopez - 3

Trači

Bo Jennifer znova ostala sama?

Z.S.
12. 05. 2012 11.11
11

42-letna pevka Jennifer Lopez, ki je v razmerju s 17 let mlajšim profesionalnim plesalcem Casperjem Smartom, naj bi bila pred nastopom v oddaji American Idol zelo nestrpna, njeno počutje pa naj bi kazal tudi odnos do snemalne ekipe. Zvezdnica naj bi se po besedah očividcev, ki jih navajajo tuji mediji, v avtu sporekla s svojim dragim, ob odhodu pa se nista poslovila niti s pogledom ali poljubom.

Težave v raju?

V New Yorku rojena zvezda, ki rada poudarja, da je odraščala v zloglasnem predelu Bronx, je znana po svojih kratkotrajnih razmerjih. Poročena je bila kar trikrat, po zadnji ločitvi od pevca Marca Anthonyja pa se je zapletla v ljubezensko razmerje s 17 let mlajšim profesionalnim plesalcem Casperjem Smartom, s katerim sta se spoznala na eni izmed turnej. Parček, ki so mu tuji mediji napovedali kratek rok trajanja, predvsem zaradi razlike v letih in statusnem položaju, pa naj bi se pred kratkim tudi sporekel. Nič posebnega, bi rekli nekateri, vendar sta se Jennifer in Casper prepira lotila kar na javnem mestu. Sporekla sta se namreč v avtomobilu, glasne besede pa so spremljali še nejasni izrazi na obrazih preostale ekipe, ki skrbi, da je pevka na televizijskih ekranih videti popolna.

Spregovorila o preteklem zakonu

Pevka, katere ljubezensko razmerje je vedno v središču pozornosti, je pred kratkim v eni izmed pogovornih oddaj javnosti zaupala, da o četrtem zakonu še ne razmišlja, prav tako je izrazila dvom, da si bo sploh še kdaj oblekla poročno obleko. Spregovorila je tudi o svojem zadnjem propadlem zakonu in poudarila, da sta bila z Marcom dobra prijatelje, še preden sta se odločila za resno zvezo. „Vedno bo prisoten v mojem življenju,“ je poudarila pevka in dodala, da se bosta potrudila, da bi ostala prijatelja, če ne zaradi sebe, pa zaradi otrok – dvojčkov Maxa in Emme.
 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368