Zadovoljna.si
Bobbi Kristina, Whitney Houston in Bobby Brown

Trači

Bobbi Kristina zopet grozi s samomorom – tokrat je kriva Oprah!

Z.M.
20. 03. 2012 12.48
43

Ves svet se je veselil, ko je 19-letna Bobbi Kristina kot gostja v pogovorni oddaji Oprah Winfrey zatrdila, da se dobro počuti in da z vsakim dnem lažje sprejema dejstvo, da njene mame, legendarne pevke Whitney Houston ni več. Najstnica je z nasmehom voditeljici razlagala, da jo mama še vedno ves čas spremlja in jo bodri, le nekaj dni po snemanju intervjuja pa se je zopet zlomila in sorodnikom zaupala, da bi bila rajši mrtva kot brez svoje mame. Bojijo se, da si bo Bobbi zopet poskušala vzeti življenje, za kar tokrat krivijo Oprah Winfrey, saj naj bi najstnico prekmalu javno zasliševala o dogodku, ki je za vedno zaznamoval njeno življenje.

Whitney je Bobbi pomenila vse na svetu.
Whitney je Bobbi pomenila vse na svetu. FOTO: Reuters

 Oprah Winfrey se je takoj po smrti pevke Whitney Houston začela truditi, da bi kot prva imela intervju z 19-letno žalujočo hčerko pokojne glasbene dive. Sklicevala se je na to, da je bila dobra prijateljica Houstonove in o njej nikoli ni poročala z negativnim prizvokom. Ravno slednje je bilo odločilno, da se je družina, pogovoru sta se namreč pridružila tudi svakinja in menedžerka pokojne Whitney, Patricia Houston in pevkin brat Gray, odločila da tako kmalu javno spregovori o boleči izgubi. Oprah je pred intervjujem obljubila, da bo z Bobbi ravnala kot s svojo hčerko, kar pa se na koncu ni uresničilo. Voditeljica je najstnico podrobno izprašala o materini smrti, čeprav je vedela, da je pod vplivom pomirjeval.

Grozila je s samomorom

Psihično stanje Bobbi Kristine naj bi se vmes tako poslabšalo, da se njena družina zopet boji za njeno življenje. Najstnica je med drugim izjavila, da bi bila rajši mrtva kot brez svoje matere. Za njeno stanje pa znanci družine krivijo prav Oprah. "Oprah jih je prepričevala in prepričevala, čeprav je bilo vsem jasno, da Krissi še ni pripravljena. Nekako ji je uspelo prepričati Whitneyjino mamo, da bi bilo dobro, če bi Krissi spregovorila o svojih čustvih,“ je medijem povedal neimenovani vir. Večina meni, da bi morala izkušena voditeljica prepoznati, da je 19-letnica še vedno globoko travmatizirana, saj so bili odgovori najstnice na trenutke precej bizarni. Znanec, ki se imensko ni želel izpostaviti, trdi tudi, da se družina pokojne Whitney Houston počuti prevarano, saj so prepričani, da jih je priljubljena voditeljica izkoristila, da bi dvignila gledanost svoje oddaje.

Oprah intervjuja ni izvedla tako taktično in uvidevno, kot je obljubila.
Oprah intervjuja ni izvedla tako taktično in uvidevno, kot je obljubila.FOTO: YouTube

 

Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (43)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375