Zadovoljna.si
Demi Moore - 1

Trači

Demi ima novega ljubčka

Z.K.
25. 07. 2012 09.54
15

Po burni ločitvi od Ashtona Kutcherja in številnih peripetijah, ki so sledile, saj se ni mogla sprijazniti, da nista več par, je končno posijalo sonce tudi za Demi Moore. Našla si je namreč novega mladca, ki ji je očitno ogrel srce in posteljo. Poglejte, kdo je nov "toy boy" slavne igralke.

Spet ima mlajšega

Nedavno so paparaci med poljubljanjem ujeli igralca Ashtona Kutcherja in igralko Milo Kunis. Ashtonova nekdanja žena Demi Moore naj bi zaradi fotografije popolnoma ponorela. Vendar ni minilo veliko časa, ko so v javnost pricurljale fotografije, na katerih je Demi v objemu novega ljubimca. Ameriška igralka očitno ne more iz svoje kože, saj se je spet zagledala v veliko mlajšega moškega, ki je od nje mlajši kar 12 let. Gre za 37-letnega igralca z Nove Zelandije, Martina Hendersona. Sveže zaljubljeni par se je odpravil na romantičen oddih v zvezno državo Connecticutt, Demi pa naj bi bila v bližini Martina kot prerojena.

Končno srečna?

Zaradi stresa, ki naj bi ga povzročile težave z nekdanjim možem Ashtonom, je Demi imela vrsto težav, predvsem s prehranjevanjem. Pristala naj bi tudi na kliniki za odvajanje, saj naj bi bila odvisna od energijskih pijač in zdravil na recept. Tokrat je bila v družbi novega ljubimca videti veliko bolj zdrava, predvsem pa nasmejana in srečna. Martin se je sicer pojavil tudi v glasbenem spotu Toxic pevke Britney Spears, videti pa ga je bilo mogoče tudi v filmu Bride and Prejustice, Mr Darcy ter v grozljivki The Ring.

Demi Moore - 1
Demi Moore - 1 FOTO: Reuters

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375