Zadovoljna.si
Jennifer Aniston

Trači

In devet let kasneje ...

J.V.
18. 06. 2014 08.30
5

Le še nekaj mesecev nas loči do ene najbolj težko pričakovanih porok letošnjega leta. Jeseni bosta namreč v zakonski jarem skočila George Clooney in njegova Amal. Nevesta pa ni edina, ki se bo ta dan morala spoprijeti s tremo. Veliko težja naloga čaka Jennifer Aniston, ki se bo morala tisti večer iz oči v oči soočiti s svojim bivšim možem Bradom Pittom in njegovo Angelino Jolie.

Jennifer Aniston in Justin Theroux - 3
Jennifer Aniston in Justin Theroux - 3 FOTO: Reuters

Devet let kasneje se Jennifer Aniston še vedno sooča s posledicami, ki jih je v njenem življenju pustila ljubezenska afera, ki sta ji jo zakuhala bivši mož Brad Pitt in prešuštnica Angelina Jolie. Do sedaj je imela Jen vedno to srečo, da se je uspešno izognila srečanju s hollywoodskim parom, a kot kaže, ji tokrat to nekako ne bo uspelo.

Vsi trije so namreč vabljeni na poroko Georgea Clooneyja, ki naj bi se zgodila že to jesen. »Jen terapija ni tuja, zato se je odločila, da poišče pomoč,« je izdal viru blizu igralke in razkril, da Jennifer obiskuje svetovalca za dvig samozavesti.

»Na poroki ji bo ob strani stal Justin, toda misel na srečanje z Bradom in Angelino ji predstavlja veliko breme,« je še dodal. Igralka naj bi s pomočjo svetovalca premagala vso tremo, ki jo ima pred velikim srečanjem in se počutila bolj samozavestno.

Kar pa se tiče njene poroke, naj bi Jennifer in Justin menda razmišljala o pobegu v Mehiko, kjer naj bi si izmenjala zaobljube.
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493