Zadovoljna.si
Teja in Jani sta bila bolj redkobesedna.

Trači

Gostilna: Jani in Teja razkrila resnico

Z. T.
12. 11. 2012 11.18
25

Odnos med Tejo in Janijem je tudi za udeležence šova Gostilna išče šefa uganka. Zato ju Branko, ki je bil še pod vplivom "martinovanja", povabi k igri "resnica ali izziv", pri čemer ju sprašuje zelo osebne stvari o njunem odnosu.

Branko je želel od Teje in Janija slišati resnico.
Branko je želel od Teje in Janija slišati resnico.FOTO:
Branko, ki po veselem martinovanju očitno ne more spati, v sobi obišče Tejo in Janija ter jima predlaga, da se gredo igro "resnica ali izziv". Sprva ga oba zavrneta, potem pa Jani privoli v to, da se gredo samo en krog. Branko zavrti steklenico, ki se ustavi na Janiju, in postavi vprašanje, ki zahteva "resnico": ''Kaj čutiš do Teje?'' Jani je kratek: ''Marsikaj.'' A 33-letni Štajerec, ki sicer že 12 let živi na Obali, ni zadovoljen z odgovorom in "rine" v Škofjeločana. Ta pa vztraja pri svojem odgovoru: ''Teja je ena kul oseba in pač lej … sej je dost …'' Tu vskoči Teja, ki se strinja, da je Jani dovolj povedal.

Oba v zadregi

Po nekaj krogih pride Brankovo vprašanje na Tejo. ''Je preskočila iskrica?'' ''Ja, je,'' mu odgovori Kranjčanka. A Branko tudi tokrat ni zadovoljen s slišanim: ''Je vzplamtel ogenj?'' In Teja spet le: ''Ja.'' ''Ali mi je tako f..... težko odgovoriti na vprašanje? Kaj čutiš do Janija?'' se jezi 33-letnik. Teja mu odgovori, da več kot samo prijateljstvo. Medtem Jani nemo zre v svoj zvezek. Branko pa hoče še več in Teja doda: ''Zelo veliko čutim do Janija.'' Jani pa naprej nemo strmi v zvezek in nato prekine mučno tišino s predlogom: ''Gremo na čik.''

Dogajanje med tekmovalci šova Gostilna išče šefa lahko v živo spremljate na gostilna.voyo.si.

Teja in Jani sta bila bolj redkobesedna.
Teja in Jani sta bila bolj redkobesedna.FOTO:

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413