Zadovoljna.si
Chrissy Teigen in John Legend

Trači

Grdo iznakažena!

U.S.
04. 07. 2014 08.51
1

Bralci mehiške izdaje revije GQ, ki so z veliko nestrpnostjo pričakovali razgaljeno naslovnico prelepe manekenke Chrissy Teigen, so bili ob pogledu nanjo naravnost zgroženi.

Chrissy Teigen in John Legend
Chrissy Teigen in John Legend FOTO: Instagram

Lepa manekenka in žena priljubljenega ameriškega pevca Johna Legenda, Chrissy Teigen nima težav z goloto. To je dokazala že večkrat, ko je kar sama precej razgaljene in drzne fotografije objavila na spletu.

Tokrat pa je sprejela ponudbo mehiške ekipe revije GQ in se slekla za njihovo naslovnico. Vse lepo in prav, boste rekli, a kaj ko so fotografijo, ki krasi julijsko izdajo tako močno obdelali, da so jo grdo iznakazili.

V nasprotju s pričakovanji sedaj svetovna javnost ne komentira njenega čudovitega oprsja, temveč se zgraža nad katastrofalno obdelano fotografijo, na kateri so manekenkine prsi ostale brez bradavičk. "Pozabili so na moje bradavice. Vsako jutri si jih z markerjem izbrišem, včasih tudi sama nanje pozabim," se je na šaljiv način na polomijo, ki se je pripetila uredništvu odzvala tudi 28-letna Chrissy.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493