Zadovoljna.si
Jure, Alenka, Anika Košir, otvoritev trgovine

Trači

Hči slovenskega športnika postaja mala pevska zvezda

Z.M.
20. 03. 2012 11.30
37

6-letna Anika, hčerka smučarja Jureta Koširja, je po očetu podedovala veselje do športa, s starejšo sestrico Alino pa sicer ne smučata, temveč trenirata umetnostno drsanje. Poleg športnega talenta pa deklica v sebi skriva tudi pevski talent. Ponosni očka Jure jo je posnel, kako poje uspešnico Bruna Marsa Grenade in posnetek objavil na YouTubu. Kaj pravite, je mala Alina bodoča glasbena zvezda?

6-letna Anika vidno uživa v petju.
6-letna Anika vidno uživa v petju.FOTO: YouTube

Smučar Jure Košir in njegova žena Alenka imata tri otroke, hčerki Alino in Aniko ter sina Jalna. Njihovo življenje je prepleteno s športom, 6-letna Anika, ki s starejšo sestro pridno trenira umetnostno drsanje, pa strast goji tudi do glasbe. Jure jo je ujel med prepevanjem pesmi njenega priljubljenega pevca Bruna Marsa Grenade in točko male zvezdnice tudi posnel. Deklica nedvomno ima posluh, ker ji vsake toliko časa pobegne kakšna angleška beseda, pa vse skupaj izpade precej simpatično.

Jure in Alenka sta upravičeno ponosna na svoj podmladek.
Jure in Alenka sta upravičeno ponosna na svoj podmladek.FOTO: Miro Majcen

Pojoča drsalka

Nekdanji vrhunski smučar pravi, da se je pesmi Anika lotila sama, da je nihče tega ni učil, kar je razvidno tudi iz njene angleščine. Ob posnetku so se doma vsi zabavali, preden ga je objavil na spletu, pa je za dovoljenje vprašal Aniko. Če slednja ne bo pevka, se zna zgoditi, da bo uspešna umetnostna drsalka, saj s sestro Alino prav vsak dan pridno trenirata drsanje in sta, kot pravi njun oče, precej zagnani. Posebnih načrtov zanju sicer še nimajo, nekaj pa je jasno, če bodo otroci vrhunski športniki, bodo s tako dobrimi geni z lahkoto vstopili tudi v svet zabave.

 Spremljajte nas na Facebooku

KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368