Zadovoljna.si
Ju druži prijateljstvo ali ljubezen?

Trači

Heidi Klum zaljubljena v slovenskega poslanca?

Z.M.
08. 08. 2012 13.05
119

Slovenski poslanec Franci Breznik, ki velja za velikega osvajalca slovenskih lepotic, naj bi s svojimi čari tokrat segel tudi izven meja Slovenije. Nedavno naj bi ga v Mariboru obiskala sveže ločena manekenka Heidi Klum, ki je v njegovi vili preživela tudi noč. Je Franci v Heidinem srcu zamenjal Seala?

Ju druži prijateljstvo ali ljubezen?
Ju druži prijateljstvo ali ljubezen?FOTO: Facebook
Franci je velik šarmer.
Franci je velik šarmer. FOTO: Facebook

Spletni portal Pozareport poroča, da naj bi 42-letni Franc Breznik, poslanec SDS, že nekaj časa prijateljeval s svetovno znano nemško manekenko in igralko Heidi Klum. Lepotica naj bi poslanca obiskala v njegovi mariborski vili, nato pa se vrnila v avstrijski Gradec, kjer jo je čakalo najeto letalo. Skoraj neverjetno zgodbo je Breznik že potrdil, za prej omenjeni portal pa je povedal, da se nista dobila v Mariboru, temveč v Gradcu, saj se je bal, da bi njen obisk v Sloveniji sprožil preveč medijskega ''pompa''.

Temnolaske zamenjal za svetlolasko?

Politik in manekenka naj bi se prvič spoznala pred letom dni v Budimpešti, kjer sta oba člana polo kluba La Estancia, na vprašanje, ali je s Heidi preživel tudi noč, pa je odgovoril z: “Mogoče ja, mogoče ne.“ Breznik je sicer znan po tem, da so mu všeč predvsem temnolaske. V zadnjih letih so ga videvali z različnimi znanimi Slovenkami, med katerimi je bila tudi pevka Alenka Gotar, njegova strankarska kolegica Eva Irgl in starleta Katja Matko. Se med njima s Heidi res kaj plete ali sta preprosto le prijatelja, ki sta slučajno oba samska?

Pred časom naj bi Breznik oči vrgel tudi na poslanko Evo Irgl.
Pred časom naj bi Breznik oči vrgel tudi na poslanko Evo Irgl.FOTO:

KOMENTARJI (119)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375