Zadovoljna.si
Heidi je poskrbela za svojega novega izbranca.

Trači

Heidi ujeli zgoraj brez z novim fantom

Z.M.
19. 09. 2012 12.14
16

Heidi Klum je nedavno priznala, da je po pevcu Sealu odprla srce družinskemu telesnemu stražarju Martinu Kristenu. Z njim so jo ujeli na plaži, kjer je manekenka zgoraj brez s kremo mazala svojega novega fanta in se nastavljala soncu. Poglejte fotografije!

Heidi je poskrbela za svojega novega izbranca.
Heidi je poskrbela za svojega novega izbranca.FOTO: YouTube

Manekenko Heidi Klum so ujeli med dopustom na Sardiniji, kako zgoraj brez svojega novega fanta telesnega stražarja Martina Kristena s kremo maže po hrbtu. Fotografije so izšle v eni od francoskih revij. Zaljubljenca, ki sta nekaj časa zaradi Heidine ločitve skrivala svojo ljubezen, se zdaj že javno pojavljata kot par, z novim partnerjem ene najbolj uspešnih manekenk na svetu pa se je sprijaznil tudi njen nekdanji mož, pevec Seal.

Zgodilo se je spontano in nepričakovano

Heidi je o njuni ljubezni nedavno spregovorila z ameriškimi mediji in jim zaupala, da se je njuna ljubezen zgodila spontano. "Martin je na neki način del naše družine že štiri leta. Pozna mene in moje otroke in popolnoma mu zaupam. Po moji ločitvi sva se začela spoznavati na povsem drugačen način, ne vem pa, ali bi lahko rekla, da sva v razmerju, saj je vse skupaj še tako zelo novo," je povedala lepotica.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471