Zadovoljna.si
Boris Novković

Trači

Hrvaški pevec se ločuje, ima drugo

Z.C.
16. 03. 2012 14.56
16

Boris Novković je za Glorio odkrito priznal, da se z ženo ločujeta. Da bosta odšla vsak svojo pot, sta se 44-letni hrvaški kantavtor in njegova žena Lucija odločila po osmih letih in pol zakona, v katerem sta se jima rodila dva otroka. Novković je tudi razkril, da se je zaljubil v drugo žensko, po Zagrebu pa že krožijo govorice, da gre za mlado slikarko.

Boris Novković je prijateljem priznal, da ljubi drugo.
Boris Novković je prijateljem priznal, da ljubi drugo.FOTO: Miro Majcen

"Res je, z Lucijo se ločujeva, vendar bova to naredila na civiliziran način. Najpomembneje je, da zaradi tega ne bo nihče nastradal, še posebej ne najina otroka," je za Glorijo povedal Boris Novković. 44-letni zagrebški kantavtor, ki je bil vedno redkobeseden, ko je šlo za njegovo zasebno življenje, se zaveda, da v tem primeru ločitve ne bo mogel skriti pred očmi javnosti. Pravi, da jima s soprogo ni lahko, vendar sta si pošteno priznala, da zanju ni več skupne prihodnosti in je dokončno konec njunega zakona. Skupaj sta preživela osem let in pol, v zakonu pa sta se jima rodila dva sinova. Nou ima tri leta, pred štirimi meseci pa sta dobila še Bona. Novković je prijateljem zaupal, da krivdo za konec zakona prevzema nase, ne skriva namreč, da je v njegovo življenje vstopila druga ženska. Po Zagrebu se šušlja, da ga je očarala mlada slikarka, ki občasno ilustrira otroške knjige. Pevec naj bi prijateljem tudi priznal, da ni ponosen na to, da se je v novo žensko zaljubil, ko je bila žena noseča, vendar se ljubezen preprosto zgodi.

Spremljajte zadovoljna.si tudi na Facebooku

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368