Zadovoljna.si
Mel Gibson se zabava - 3

Trači

Igralec se brani: "Ni to, kar je videti!"

U.S.
11. 07. 2014 11.35
6

Igralca in režiserja Mela Gibsona so paparaci ujeli v Mehiki, kjer si je po snemanju filma z naslovom Blood Father, v katerem igra nekdanjega zapornika, privoščil malo zabave.

58-letni Mel Gibson v Novi Mehiki trenutno snema film Blood Father. Dvakratni oskarjevec se je moral za potrebe snemanja zglasiti najprej v zaporu, kasneje pa še na sodišču, saj je njegov lik tokrat nekdanji zapornik. Vsekakor gre za prizore, ki so priznanemu igralcu blizu tudi v resničnem življenju, saj je imel v zadnjih desetih letih kar nekaj težav s kršenjem zakonov.

Tokrat sicer ni počel nič, kar bi bilo v nasprotju z zakoni, se je pa le nekoliko bolj kot običajno sprostil, ko je v svoji bližini zagledal rjavolasko, ki ga je v hipu očarala. "Ves čas jo je gledal. Oči je imel samo zanjo. Ko je privolila v ples, je bil v sedmih nebesih," so medijem povedali obiskovalci bara, kamor se je prišel zabavato igralec.

Za 'incident' se je kasneje igralec skušal medijem na nek način opravičiti. "Ni to, kar je videti!" je dejal mehiškim medijem, ko so mu pokazali fotografije na katerih se zabava s temnolaso lepotico.

Ja, očitno je alkoholizem spet terjal nov davek ... no, pa saj za Mela to niti ni prvič!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493