Zadovoljna.si
Iris Mulej - 2

Trači

Iris Mulej zbrcala oboževalca

Z.N.
25. 03. 2012 14.37
11

Dolgonoga lepotica Iris Mulej je že navajena, da je vanjo pogosto uprtih mnogo moških oči, a ji moški oboževalci načeloma ne povzročajo nobenih težav. Preveč predrzen naj bi bil doslej le en oboževalec, ki naj bi ga Iris hitro postavila na realna tla.

Iris velikokrat na dogodkih spremlja patner Črt Slavec.
Iris velikokrat na dogodkih spremlja patner Črt Slavec.FOTO: osebni arhiv

Iris Mulej, ki se dogodkov navadno udeležuje v družbi partnerja Črta Slavca, je za enega izmed slovenskih portalov razkrila, da je imela težave z oboževalci doslej le enkrat. Pred letom dni, ko se je udeležila ene izmed borb Dejana Zavca, naj bi jo nadlegovalo nekaj predrznih Štajercev. Eden naj bi jo zgrabil za zadnjo plat, temnolaska pa naj bi ga, kot je dejala, močno zbrcala in mu privabila solze v oči. Oboževalcev Iris ne manjka niti na njenem Facebook profilu. Mnogi, ki jih sprejme za 'prijatelje', se ji za potrditev prijazno zahvalijo in ji zaželijo kaj lepega. Seveda pa ne manjka niti laskavih komentarjev, kot je recimo tale: »Prosim, da ne objavljaš več takih fotk zaradi kratenja spanca!«

 

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368