Zadovoljna.si
Belen in Stefano v Veroni. (vir: gente)

Trači

Je noseča?

Z.C.
29. 05. 2012 09.05
9

Belen Rodriguez in Stefano De Martino sta trenutno zagotovo najbolj oblegan italijanski par. Lepa Argentinka, ki zadnja leta polni strani tabloidov predvsem zaradi svojih ljubezenskih avantur, je trenutno dokaj osovražena oseba, saj je zmagovalki sanremskega festivala Emmi Marone, izredno priljubljeni italijanski pevki, speljala fanta. Stefano se pač ni mogel upreti čarom seksi starlete. In čeprav so mnogi trdili, da bo njuna zveza le muha enodnevnica, vse kaže, da ne bo tako. Še več, v medijih so se pojavila namigovanja, da Belen in Stefano že pričakujeta otroka.

Belen in Stefano v Veroni. (vir: gente)
Belen in Stefano v Veroni. (vir: gente)FOTO:

Pred kratkim so Belen Rodriuguez in Stefana De Martina paparaci ujeli v Veroni. Po ulicah mesta Romea in Julije sta se sprehajala objeta in vsemu svetu kazala svojo srečo. Kljub temu da številni Italijani Belen obsojajo, saj je speljala zaročenca izjemno priljubljeni italijanski pevki Emmi Marone, letošnji zmagovalki sanremskega festivala, se mlad par ne da motiti. Še več, paparacem sta ponudila idiličen prizor, ko sta sredi Verone ljubkovala dojenčka neke oboževalke. V medijih so se ob tem pojavila namigovanja, da se par najverjetneje pripravlja na povečanje družine, govorice pa je še posebej podkrepil Belenin okrogel trebušček. In medtem ko sta se argentinska lepotica in mladi Italijan zaljubljena sprehajala po Veroni, je v istem mestu Emma, Stefanovo nekdanje dekle, na Facebooku objavila video, v katerem se svojim številnim oboževalcem v solzah zahvaljuje za spodbudne besede, ki so ji v teh težkih trenutkih še kako prav prišle.

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413