Zadovoljna.si
Jima je res podobna?

Trači

Hotela je izgledati kot Kate in Angelina, a je postala plastična lutka

J.V.
18. 12. 2015 12.44
17

Videli smo že kaj nekaj žensk, ki so šle z lepotnimi posegi res predaleč in zaradi njih postale popolnoma iznakažene. Nobena pa ne more tekmovati s Cindy Jackson, ki je rekorderka v številu plastičnih operacij. 58-letnica se opisuje kot hibrid med Angelino Jolie in Kate Middleton, ali je kateri res podobna, pa presodite sami.

Cindy Jackson se je uspelo zaradi števila lepotnih posegov, ki jih je imela v preteklih letih, vpisati v Guinessovo knjigo rekordov. Njeni prijatelji pravijo, da je sploh ne prepoznajo več, 58-letnica pa že načrtuje svojo naslednjo operacijo. Želi si namreč še enkrat operirati nos, in ker je slišala, da so na Hrvaškem najboljši in najcenejši lepotni kirurgi, bo tja tudi odpotovala.

Jima je res podobna?
Jima je res podobna? FOTO:

Rada bi imela nos Angeline in Kate

Cindy je prepričana, da je videti kot hibrid hollywoodske zvezdnice Angeline Jolie in britanske vojvodinje Kate Middleton. Lepotnim kirurgom je namreč pokazala fotografijo, na kateri je s pomočjo računalniške obdelave skombinirala nosova Angeline in Kate in zahtevala, da ji takšnega tudi naredijo. Z nosom Nicole Kidman, ki si ga je dala narediti pred leti, namreč ni bila več zadovoljna.

Imela je 60 operacij

In kar je najbolj ironično, je to, da je Cindy zaposlena kot svetovalka za plastične operacije. Za njo jih je že 60, popravili pa so ji že vse razen stopal in rok. A kot pravi sama, tudi to še pride na vrsto.


 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413