Zadovoljna.si
Zaljubljeni Ireland Baldwin in Angel Haze - 7

Trači

Je to nova moda?!

U.S.
11. 07. 2014 15.16
3

Ireland Baldwin in glasbenica Angel Haze sta si po romantičnem kosilu dali duška in si sredi ulice izmenjali vroč poljub. Glede na to da se vse več zvezdnic odloča za javno poljubljanje, se tabloidi že sprašujejo, ali gre za novo 'modno' muho ali je v ozadju kaj drugega?!

Zaljubljeni Ireland Baldwin in Angel Haze - 7
Zaljubljeni Ireland Baldwin in Angel Haze - 7 FOTO: Instagram
Da sta Ireland Baldwin in Angel Haze res dobri prijateljici, mediji vedo že dlje časa, da pa sta povezani še kako drugače, sta potrdili kar z vročim poljubom, ki sta si ga izmenjali sredi ulice. Na ta način sta samo potrdili, kar so mediji sicer že ugibali, in sicer da imata lepa manekenka in biseksualna raperka romantično razmerje.

Tokratne fotografije pa sploh niso edine, ki namigujejo na to, da slavni dekleti povezuje nekaj več kot le prijateljstvo. Instagram profil mlade Ireland je namreč zadnje čase poln njunih skupnih fotografij, največ pozornosti pa je vsekakor deležna tista, na kateri se dekleti nežno poljubljata.

Ker je tudi Instagram profil biseksualna raperke, ki sama sebe opisuje kot 'dekle, ki jo enostavno moraš imeti rad', v zadnjem času poln fotografij, na katerih pozira s svojo svetlolaso prijateljico, številni verjamejo, da je Ireland, sicer hčerka Aleca Baldwina in Kim Basinger, po koncu razmerja s Slaterjem Troutom uteho našla prav pri Angel.

Je razočaranje nad moškim spolom zadnje čase res tako veliko, da se vse več zvezdnic odloča za razmerje z žensko?! Kaj pravite? Ali gre samo za svojevrstno iskanje pozornosti?

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493