Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Jo prepoznate?

Z.N.
27. 03. 2012 09.50
5

Običajno se v javnosti pojavlja oblečena v razne kostume, je močno naličena oziroma ima na nosu očala najrazličnejših oblik, tokrat pa je Lady Gaga svoje oboževalce in sledilce na Twitterju presenetila s popolnoma drugačno fotografijo, na kateri je popolnoma nenaličena, v laseh pa ima veliko svetlo rožo.

Lady Gaga
Lady Gaga FOTO:

25-letna Stefani Germanotta, bolj znana pod umetniškim imenom Lady Gaga, je običajno tako zjutraj kot popoldne, zvečer in ponoči oblečena v ekstravagantne kostume in močno naličena, tokrat pa je svojem oboževalcem pokazala, kako je videti brez ličil, pod fotografijo pa zapisala: »Želim vam čudovit dan!« Fotografijo je Lady Gaga posnela kar v kopalnici in dokazala, da v zasebnem življenju ni prav nič drugačna od vseh ostalih. Na objavo se je odzvalo tudi že veliko oboževalcev, ki jo večinoma hvalijo, da je naravno lepa, da ima prekrasne ustnice in da je brez ličil še lepša.

Lady Gaga se zadnje čase sicer posveča novi turneji, s katero bo začela prihodnji mesec.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375