Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Kaj pa to?! Vklenili priljubljenega Maria!

U.S.
24. 06. 2014 14.23
3

Mario Lopez je velik šaljivec, zato ni nič čudnega, da mu jo kdaj pa kdaj zagode tudi kakšen znan prijatelj, ki ga priljubljeni voditelj in igralec povabi na gostovanje v oddajo. Tokrat se je na njegov račun nekoliko pošalila Sophia Bush, ki mu je med snemanjem oddaje Extra nataknila lisice.

Sophia Bush se je odzvala na povabilo voditelja oddaje Extra, Maria Lopeza in prišla na gostovanje s svojim soigralcem Jessejem Leejem Sofferjem iz serije Chicago P.D, ki čez lužo že navdušuje množice.

31-letna igralka, ki v omenjeni seriji nastopa v vlogi detektivke, se je v svojo vlogo tudi med snemanjem oddaje odlično vživela. Vodietlja Maria je povsem nepričakovano vklenila in ga za hip odpeljala s snemanja. Seveda smeha ni manjkalo, Busheva pa je dokazala, da se v vlogi drzne policistke odlično znajde.

Vse je bila seveda samo šala in Mario se je na koncu njeni domiselni zvijači iz srca nasmejal, obenem pa Sophiji priznal, da si ni predstavljal, da je v resnici tako dobra in seksi policistka. Ja, Sophia namreč ni nosila klasične policijske uniforme, ampak je za gostovanje raje izbrala drzno čipkasto črno oblekico, ki je lepo poudarila njeno vitko postavo in dolge noge.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493