Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Trači

Jo sploh še prepoznate?

Z.M.
05. 03. 2012 11.34
23

Za Lindsay Lohan so naporni meseci, v katerih se je do nedavnega bolj ali manj neuspešno borila s svojimi uničujočimi navadami, zdaj pa trdi, da je končno trezna. Slednje je ob pogledu na fotografije, ki so jih v New Yorku posneli paparaci, težko verjeti. 25-letnica je v obraz videti zabuhla, pod njenimi očmi pa se svetijo opazni podočnjaki. Svetovni mediji trdijo, da si je starleta v zadnjih mesecih privoščila kar nekaj lepotnih popravkov in da je videti precej starejša in utrujena.

Lindsay Lohan, ki je bila v brezno slave vržena že kot deklica, je zadnja leta plačevala visok davek zvezdništva, ki ji je ukradlo otroštvo. Po številnih težavah z zakonom, časom, ki ga je preživela v zaporu, pijančevanju po različnih klubih in vedno bolj glasnih govoric o njeni zasvojenosti s kokainom in alkoholom, naj bi v zadnjih mesecih premagala svojo temno stran in se odločila, da bo ostala trezna. Tako je v intervjuju za oddajo Today zatrdila televizijskemu voditelju Mattu Lauerju. "To nisem več jaz. Nazadnje sem šla ven s prijateljem pred nekaj meseci in počutila sem se skrajno neprijetno. Ne zaradi tega, ker me je mikal alkohol, temveč zato, ker sem ugotovila, da je bilo vse tako kot prej, vsakič ko sem šla v neki klub. Ni mi bilo več zabavno, zdaj raje ostajam doma in všeč mi je tako,“ je razložila Lauerju.

Govori resnico?

A zvezdničine izjave o treznosti so vse preveč lepe, da bi bile povsem resnične. Lindsay so namreč v zadnjih nekaj tednih kar nekajkrat ujeli, ko je v zgodnjih jutranjih urah zapuščala klube v Los Angelesu ter New Yorku. Poleg tega še vedno živi v kultnem hollywoodskem dvorcu Chateau Marmont, kjer se dnevno odvijajo najbolj razuzdane zabave v mestu angelov. Tudi obraz 25-letnice, ki je zadnjih nekaj let zaradi neodgovornosti in odvisnosti izgubila prav vse vloge, ki so jih ji zaupali različni režiserji, priča o tem, da Lohanova verjetno le ni tako 'pridna', kot pravi. Njen obraz je zabuhel, videti je staro in utrujeno. Posledice, ki jih je na njenem telesu pustila odvisnost, se trudi zakriti s plastičnimi operacijami, zato mlada zvezdnica postaja nerazpoznavna.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368